• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
jekasus - майстор
Дизайнерка ептен за прости ни взима.
bogomilZ - специалист
jekasus написа:
Жената просто Ви казва истината. Но когато репликата е различна от " Много добре се е получило" и почвате да плюете.
Уважавам труда на колегата, той трябва да знае, че освен панти Блум има и други марки , че освен гланц ПДЧ има и друго, освен "талашит " има и масивна дървесина, че освен Богати клиенти има и със средни и малки финансови възможностти, че освен форум Направи сам има и например ДИБЛА ....
И не на последно място никой който гледа изработката не пита собственика дали така го е искал ами - Кой ти го направи така?
shadowman - майстор
Нещата тръгнаха да се разводняват, цялата история тръгна от това, че написахам че кухнята е 3Д а не снимка, мисля, че по този въпрос вече няма две мнения. Нямам претенции, че съм дизайнер, друг е въпроса ако на някой не му харесва как изглежда кухнята в завършен вид, но за мен (а и предполагам, че за повечето колеги) е по-важно клиента да е доволен отколкото някой който я видял кухнята я не. Изпълнил съм на 100 % това което искаха от мен.
За обков няма смисъл да говорим понеже тук влиза в действие фенщината, за себе си съм наясно, че ще работя с блум, макар в тази кухня чекмеджетат да са на хетих, От 17 години работя с блум, тук всеки си е направил сам сметката, един ден ако блум започнат да правят ментаци със сигурност ще се откажа от тях. За панти от рода на самет, дтц и подобни въобще не искам да споменавам. Материала, използвам всичко като се започне от габровница, работя с почти всички вносители на ПДЧ и имам един кашон с мостри и всичко показвам и казвам кое колко е, нима си мислиш, че работя само с МДФ и акрили?

trevora, когато Тани отвори тема там ще му опиша как да вземе точните размери и какво да направи за да свърже плота така (ако имат машина при тях)
maroka - специалист
Нещата тръгнаха да се разводняват, цялата история тръгна от това, че написахам че кухнята е 3Д а не снимка, мисля, че по този въпрос вече няма две мнения.
Че то от самолет личи, че са снимки :)
Същото са ти отговорили и в един друг форум (добре дошъл и там), само че в Dibla ги разбираме тези неща от пръв поглед ;)

Колкото до написаното от Колежката Trevora:

- технологичното конструиране на кухненските модули не се е променило кой знае колко в последните години - какво ново очакваш да видиш ?

- конструктивните сглобки и в момента са тези, които са измислени преди доста време - нови има само за новите материали.

- с всичко изброено, което си искала да видиш наподобява на защита на дипломна работа, Shadowman не претендира, че е ДПМ, или ИД :)

Човека винаги наивно помага със знанията си, които е придобивал с години. Друг е въпроса, че даването на готово на know how ощетява някой негов Колега от друг град !!!

Стискайте ръцете...че бирата се стопли :prost:
Делян - специалист
Чекайте малко сега, форума тук е "НАПРАВИ САМ", а раздела е "КУХНИ". Преди време, като се регистрирах тук, влязох в този раздел, за да видя идеи за кухни (цветови комбинации, разпределение, подредба). И мисля, че точно това е целта на този раздел... За специализирани коментари и обсъждания има дибла.цом или тук, раздел Дърводелство. Така че не критикувайте шадоуман, има полза от неговите теми тук.
Хайде стига сте мрънкали,напълно подкрепям колегата,изказал се по-горе - аз в момента правя ремонт на кухня- трябваше ми идея,влязох,видях,избистриха ми се някои неща и до там...мерси за снимките. Живи и здрави !
Shark - специалист
trevora, езика Ви няма да коментирам!
Не разбирам на какво отгоре са вашите претенции към shadowman и по точно агресивния начин, по който се опитвате да общувате?!
Човека си пуска теми и си показва работата и съответно, който е проявил интерес му е отговорено...

Къде са вашите теми дизайнерски? Много е лесно да критикуваме!
eraser - специалист
Вижте сега, и до догодина да спорите, няма да се изясни това дали е за тук или за галерията.
вярно човека е дал само снимка на завършената кухня, без много обяснение за развитието на проекта от началото през всичите перипети през които е минал с "капризите" на клиента.
Вярно снимките са 2-3, не стотици с отворени вратички, само с отворени чекмеджета ... и т.н.

Но пък пича си отговаря на вскяко едно питане което някой му е задал по проекта, дава съвети на такива като мен (дето много си мислят че разбират и морето им е до колене).

Не всеки има възможността, усета и свободното време и да поства всяка тема като шедйовър за модно списание ... изпипано нагласено и стилизирано. (По добре да може да барва кухните изпиани ... а темите ... други да ги мислят)
Евала за желанието и това да прави, защото се вижда че нещата са изпипани, а не са на 2 на 3 скалъпени, там да се отварят и затварят някак вратичките ... пък майната му на останалото.
Личи си че човека се занимава с желание, а не му е просто да си изкарва некви кинти за ядене.

Защото съм сигурен че всеки по-стар потребител на форума ще се сети за поне 3ма - 4ма човека, дето са почнали то тук и са пишели и питали, а сега не пускат и 2 реда, да не би някой да им открадне идеите или "know-how"-то ...

ПП: докато някои по-умен и мъдър от нас (някои модератор или администратор), не седне и отсече: "за форума само такива и такива неща, така и така стилизиране, трябва да съдържат: това, това, това и това ... , всичко останало ... за галерия"
Ние може да си лаем месеца ... колкото си искаме.

ППП: стига съм спамил и аз, продължавай да твориш, и нека все интересни неща да правиш, но не прекалено много ;-)
maroka - специалист
а сега не пускат и 2 реда, да не би някой да им открадне идеите или "know-how"-то ...
Не цитирай нечии думи, след като не можеш да ги разбереш и не си в бранша изобщо :)

Сянката добре ме е разбрал за този ми израз........ и помисли малко преди да напишеш култовото си 26-то мнение... надявам се сега ти да ме разбереш...ако ли не - ще ти го обясня с катерички и зайчета на дъската... като за теб ;)
trevora - специалист
jekasus написа:
Не,колега,никого не взимам за прост,но явно и чувството за хумор е изчезнало от форума...
Shark написа:
trevora, езика Ви няма да коментирам!
Не разбирам на какво отгоре са вашите претенции към shadowman и по точно агресивния начин, по който се опитвате да общувате?!
Човека си пуска теми и си показва работата и съответно, който е проявил интерес му е отговорено...

Къде са вашите теми дизайнерски? Много е лесно да критикуваме!
Шарк,нещо не можах да разбера за езика ми?!?!?Не виждам никъде нищо обидно написано от мен,или може би визирате правописа ми?Сори,ако клавиатурата ми прави шеги.Претенции нямам към никого,нито към Шадоумен,още по-малко към вас,най-малкото виждам агресия в това , да изкажа мнение и да не ръкопляскам гръмогласно,пък дори и на Вас това да не Ви е по вкуса!За дизайнерските теми, си има форум,има си галерия,има си сайтове,и мястото не им е тук.Ако някой толкова го вълнува какво правя,
добре дошъл в профила ми,има линк....

И тъй като аз все още питам ,защо темата не е в галерия,то предлагам да направим отделен раздел:Шадоумен-негови изработки............
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Опа... кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: