Къртач или моторен трион Sparky...по-скоро не. Къртача е гола вода, а моторния трион е прекопиран модел на McCulloch от 20 години, казвам го защото поръчвам части за стари модели McCulloch именно от Sparky. От друга страна ъглошлайфи, бормашини са добри. В службата има служебен M 850E, BPR 200 и бормашина BUR нещо си(изтрита е табелата). Работил съм многократно и с трите, отделно са работили всички колеги, давали сме ги на познати и т.н. Седят за всеобщо ползване и както очаквате не се пазят много. Смея да кажа че са добри. Като всяка марка имат силни и слаби модели, потвърждавам за бъркалката. Наскоро от Li-ion серията ми се случва да има неработещи батерии на нови машини, при това произведени преди 2-3 месеца. Имат и много безмислени модели, аз разпродавам на почти доставни цени каналокопачи, машини за шлайфане на бетон и т.н. само и само да си освободя пари и място. Циркулярите наскоро имат нови модели(65-85), като гледам не са по-леки от старите. Като цяло ползват малко стари технологии, българите обичат машината да е тежка, насадено ни е че като ти откъсне ръката е много добра. Ако трябва да ги позиционирам са малко под известните големи марки и доста над ментаците по хипермаркетите. Предимство е че имат много сервизи, евтини части и т.н.