Съвети за начинаещи готвачи.
ferrari4456 - специалист
Кога да си взема тиквички ,за да ги набухам в фризера.Миналата година бях взел три щайги за 12лв ,миналота лято бяха 38ст от Метро...
Кажете бързо ,кога са най евтини да знам дали да ходя до метро ,защото съм в отпуска до утре :sad: :?:
root666 - специалист
Мисля че оттука нататъка ще изчезват и поскъпват, така че сега е момента...
Тани - модератор
ferrari4456 написа:
Кажете бързо ,кога са най евтини да знам дали да ходя до метро ,защото съм в отпуска до утре :sad: :?:
Казвам бързо , че да имаш време да реагираш -до утре няма много времееее... и да се промени цената до утре , едва ли ще си заслужава да чакаш, затова си ги вземи още днес :wink:
nikolson - майстор
ferrari4456 написа:
Кога да си взема тиквички ,за да ги набухам в фризера.Миналата година бях взел три щайги за 12лв ,миналота лято бяха 38ст от Метро...
Ако ги бухаш цели,може и утре,ако ги чистиш,режеш и бланшираш,пали колата и бягай,че утре денят е по-къс! :santa:
stiv1961 - майстор
ferrari4456 написа:
Ееее, вчера бяха най- евтини :-D изтърва прИмоцията :-D
Тани - модератор
stiv1961 написа:
ferrari4456 написа:
Ееее, вчера бяха най- евтини :-D изтърва прИмоцията :-D
Току що получих вътрешна информация за въпроса кога - в 18:38:41 тази вечер, но не ми казаха къде :-D
VLADO66 - майстор
То евтините тиквички дали са най-хубави?Трябва да отговарят на определени ТТ данни.Може да се прежали някоя стотинка отгоре за радост на окото.
marmoz - специалист
Я кажете има ли стандарт за тиквичките,че ЕВРОСЪЮЗА ни калиброва краставиците колко да са криви или не :) :) :)
Скоро сигурно ще кажат да ги ядем само пържени или печени ама ......

Тема "Кога да си взема тиквички?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: