Ники извинявай за цепениците на глас мислих
, ти не беше ли с Пелетерм
, какво сме мислили за Атмос
.

Bavarcho написа:А миналата зима някой тук ме убеждаваше че отоплението с пелети било само 30 процента по скъпо от това с дърва.nnikbg написа:Здравейте, аз съм в тих ужас.Спокойно не си само ти(не че е смешно положението)
И в София са такива цените.
Вчера питах на околовръстното при Суходол (украйнски ли бяха...) - 440.80лв. с ДДС, и ми казват някаква цена без ДДС аз вика ми щом казвате цена без ДДС искам безАма няма
![]()
Сериозно нещата вървят на изхвърляне на тея пелети и си се връщаме към дървата, то отоплението дърва/пелети е горе доло 1/3
nikisv написа: А миналата зима някой тук ме убеждаваше че отоплението с пелети било само 30 процента по скъпо от това с дърва.да и един мармот завива шоколад в калник от опел кадет
glorious написа:1 тон на месец, вие какво отоплявате,замъци ли? аз 2 зими си харча по 2т на зима, тази година исках да взема 3,понеже миналата година беше по-студена, а и мислех да пускам бойлера, но тъй като пелетите са зор тая година, ще я карам пак бойлер на ток и пак с два тона пелети за отопление...Какво топлиш ти? С каква горелка?
valqk написа:glorious написа:1 тон на месец, вие какво отоплявате,замъци ли? аз 2 зими си харча по 2т на зима, тази година исках да взема 3,понеже миналата година беше по-студена, а и мислех да пускам бойлера, но тъй като пелетите са зор тая година, ще я карам пак бойлер на ток и пак с два тона пелети за отопление...Какво топлиш ти? С каква горелка?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: