Всичко за дърводелството
profesionalist_wood - майстор
В щатите ще ти отрежат колкото искаш,само и само да ти вземат доларите........ако трябва ще ти оближат з****а до метален блясък :-D
Делян - специалист
В Практикер не предлагат ли OSB на квадрат? Аз имам едно парче метър на метър, ако имаш път към Варна ще проверя...
Професионалист, в Щатите се печели от оборот (голям пазар), тук се печели от балъци (максимум печалба с минимум инвестиции)....
duco - специалист
Интересно новият член изчезна :?
ZEDYCUS - майстор
:butthead: Не мога да се въздържа от един Офтопик. :-D
duco
Интересно новият член изчезна :?
Прибрал се е в панталона. :-D
newmember - специалист
... чакам отговори по темата ... :finga: Писал съм Пловдив, не доставка с Еконт от незнам си къде?! Може би за това не отговорям ... Ако има сериозен човек аз ще ида на място, макар, че темата стана само за шеги и закачки :-D Та затова помолих никой да не пише щом няма оферта и това е, но ето, че мненията си нарастват :wink:
duco - специалист
С тези средни пръсти не вярвам да постигнеш нещо .Успех в търсенето.
Делян - специалист
Добре де, нищо не каза, тук пита ли?

Практикер:
Пловдив 4003
бул. “България” 115 A
Телефон: 032/ 909 100
Факс: 032/ 909 158

OSB не предлагат ли? ПДЧ не става ли?
boqn83bs - напреднал
Търся да закупя 3 парчета от куфражните плоскости,водоустойчивите с черно покритие или друго.Водят се някакъв вид шперплат.Трябват ми 3 парчета по 120-40см.Изкъм да ги ползвам за плот на дърводелска стяга.Казаха ми,че са здрави плоскости и затова се спрях на тях,но са доста скъпички,а за 3 парчета нямам възможност да дам пари за цяла плоскот поради това че ще ми остане.някой ако знае около Бургас да има някои да продава 2ра ръка такива плоскости да пише може и по еконт да ги взема стига да са идеално запазени и прави.

Тема "Някой от Пловдив да има излишни изрезки OSB плоскости?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: