• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
kendal - специалист
имам , или по точно имах бормашинка br100E след 4 год. зверска работа успях да и видя сметката-изгоря и статора, въпроса ми е към професионалистите в областта -има ли такъв статор като резервна част?
kendal - специалист
а можете ли да съдействате?
dragozow - майстор
MamaMy написа:
Гаранцията се урежда вече само с касовата бележка. Не ти трябва гаранционната карта и това което пише вътре не те интересува. Какво ти казва търговеца също. Ако те прати да я носиш в сервиз му показваш :finga: . По закон до 2 години му я връщаш на него и той да си я носи където иска. Има срок от 1 месец да ти я възстанови или да ти върне парите. Ако ще да има гаранционна карта за 1час. Срока за гаранцията има изключение и това са единствено обувките.
ЗЗП казва че гаранцията за физически лица е 24 месеца. На много места не можеш да минеш само с фискален бон, тия гаранционни карти са точно за това, там пише на чие име, какво, сериен номер и т.н. Стоката се връща при търговеца от който е купена, от там нататък е негова грижа. На гаранционната карта трябва да пише че в сила са всички правила на ЗЗП и въпреки всичко продавача носи отговорност за несъответствия по окомплектовката и т.н. Трябва да има поле за подпис на клиента че е съгласен с условията в гаранционната карта, клиента трябва да се подпише. ЗЗП не важи за юридически лица.
Kumay - майстор
kendal написа:
а можете ли да съдействате?
Елко, Ню Лайн сервиз, Ташев...
:computer:
kendal - специалист
благодаря за съвета.
isbul - специалист
Смятам да купя едно ренде от подаръците. Даже утре ще минавам през Ловеч.
Чудя се Байкал или Спарки? Колегата gogolisec сподели, че Спарки били китайски.
Какво ще кажете?
Kumay - майстор
За Байкал няма части, но е доста по-читаво! И китайчето не е лошо - ти преценявай!
isbul - специалист
Така и не купих. Чудя се, ножчетата на Байкал стандартни ли са?
Kumay - майстор
Не съм сигурен! Би трябвало да са 82мм...
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: