Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ndinev - специалист
xxxx написа:
Е никой ли не знае колко тежи конрадскиа кит (батериа+ хъб+контролер)изках да сметна колко ще тежи всичко + колелото.
Цялото ми е около 28кг +-10%
RVG_HS - помощник
shotik написа:
Благодаря колега,точно това търсех,ел тротинетките.
С едни или два регулатора са ,как се командват с една ръчка за "газ".
:drinkers: за два мотора два регулатора една ръчка газ трябва да питаш ludiagsm при мен само моторите са два
ndinev - специалист
Ето го и моя електровелосипед. Сглобен с части от конрад. Има още да се укрепват елементите по рамката и да се добявят екстри :-)

Изображение

Ватметърът/Анализатор - показва че максималния ток от последното каране е 20.2А(толкова е лимита на конрадския контролер)

Изображение
Здравей

Този анализатор от къде е купен :)
ndinev - специалист
scoot777 написа:
Здравей

Този анализатор от къде е купен :)
Hobbyking.com - $23 без доставката
ndinev:Благодаря за отговора,и аз съм с Драг самоче хакер значи горе доло се орентирах колко ще тежи колелото като го зглобя.Иначе батерията не пасва ли на мястото за бидона за вода.Като гледам рамката ти е поне 20''.
ndinev - специалист
xxxx написа:
ndinev:Благодаря за отговора,и аз съм с Драг самоче хакер значи горе доло се орентирах колко ще тежи колелото като го зглобя.Иначе батерията не пасва ли на мястото за бидона за вода.Като гледам рамката ти е поне 20''.
Пасва, но не виждам как надеждно може да се закрепи там. Изглежда ми по добре да "виси" на горната рамка
ge6aaaa3 - специалист
Интересно ми е, защо не си правите колелетата със задно задвижване? Струва ми се, че ще се кара отвратително с предно, а и вилката се разбива..
masagero - напреднал
И според мен задното задвижване е за предпочитане-когато изкачвате стръмен байр се губи сцеплението на предната гума защото цялата тежест отива назад.Също така когато е мокро и има нестабилна настилка е опасно предното задвижване.Аз спецялно ще си сложа задно с редуктор.

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: