• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
kirofabv - специалист
Здравейте.
Стъпалата пред входа ни са в изключително лошо състояние.
Кажете разтвор с какви пропорции трябва да се направи за да се опитаме да ги залеем наново?
Ще е достатъчно ли да намажем с бетон контакт или има други неща, които трябва да се използват?

Няма да откажа и някоя хитрина за кофража, че това ме плаши най-много.
Поздрави и благодаря предварително!
Стефко - специалист
Дай някоя снимка от различен ъгъл. И да са от близко разстояние, за да се вижда състоянието им.
marmoz - специалист
Да снимки ,че току виж стълбите се оказали вити и виж ти тогава маитап с кофража,не че нестава,ама да не те пратим в "шеста глуха" :)
Последна промяна от marmoz на ср сеп 19, 2012 12:23 pm, променено общо 1 път.
kirofabv - специалист
Правилно. Ето:
Изображение Изображение

Сега:
Изображение

Ако може така:
Изображение Изображение

* извинявам се за нескопосаните скици. Изтървал съм и един размер - ширината е 360см.
VLADO66 - майстор
Ще трябва да изкъртиш пред вратата така че най тънкото ново отливане да ти дойде на 2-3 см.Пускаш арматура/елетрозаварена поцинкована мрежа 2.0-2.2мм./ навсякъде,включително и по челата на стъпалата,правиш кофраж и заливаш с мозайка 4мм като отдолу може да намажеш с Бетонконтакт.
marmoz - специалист
При теб кофража е само отпред и от страни :)

Прикачен файл

images.jpg
images.jpg (6.73 KиБ) Видяна 6602 пъти
kirofabv - специалист
Май от където и да го погледна не е за експериментиране тая работа. Без инструмент, без познания, без нищо. По груби сметки скъпо ще ми излезе пробата та ще се откажа от идеята "направи сам" :(

Някой занимава ли се с такива неща?
Моля за оферти на ЛС. :?
marmoz - специалист
Утре ще ти го обясня подробно ,лесно е,не е сложно,не трябват много инструменти :) Сега сме с приятели и :drinkers:
kirofabv - специалист
Мисля, че наистина ще се нуждая от майстор. Все пак нали идеята е да изкара и малко повече от една зима, а и с тая естакада нещата отиват съвсем на зле. Да не говорим, че подхвърлих тука на комшиите ама никой не изяви желание да помага... сам човек, нали знаеш.

Благодаря ти много все пак. :wink:
Наздраве и хубава вечер :partyman:
marmoz - специалист
:partyman:
Никои не иска да помага,като разберат коло пари е пък ще викат "Много ни е",ясно с 1 човек на които му пука и иска да подобри/олесни/ нещо не става :sad:
kirofabv :thumbs: че не си като тях :)
  • 1
  • 2

Тема "Отливане на стъпала. Помощ!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: