Здравейте майстори,имам едно питане за канализация и хидроизолация ще обясня всичко тук а ако модернатора сметне че не е правилен раздела нека премести темата.
В момента правя една баня ,но се намира в мазето и според дядото при обилен валеж или снеготопене се получавали малки капчици по стената в единя ъгъл,каква хидроизолация да слиожа преди да залепя гипсокартона Канализацията е на ниво долното стоене на сградата( незнам на каква височина е в уличната шахта) ,но дедото каза че в един проливен дъжд е върнало вода та се налага сега възвратна клапа и понеже тръбите са 110мм това ограничава малко избора ми в самото помещение няма как да се постави тази клапа има ли вариант да е навън закопана точно преди да влезе тръбата в къщата.Какви проблеми мога да очаквам от една такава клапа като например задръстване от изпражненията
 Канализацията е на ниво долното стоене на сградата( незнам на каква височина е в уличната шахта) ,но дедото каза че в един проливен дъжд е върнало вода та се налага сега възвратна клапа и понеже тръбите са 110мм това ограничава малко избора ми в самото помещение няма как да се постави тази клапа има ли вариант да е навън закопана точно преди да влезе тръбата в къщата.Какви проблеми мога да очаквам от една такава клапа като например задръстване от изпражненията  .Външните тръби ги правиха местното ВиК и немога да гарантирам за наклона,влиза в къщата с дъга на 90 градуса ако не се лъжа следва права от около 60см и от тук следва моето главоболие . Удачно ли е веднага след тези 60см да сложа отклонението за 50мм и една дъга за тоалетната чиния.Как да процедирам с подовия сифон след като е на нивото на входната канализация.
.Външните тръби ги правиха местното ВиК и немога да гарантирам за наклона,влиза в къщата с дъга на 90 градуса ако не се лъжа следва права от около 60см и от тук следва моето главоболие . Удачно ли е веднага след тези 60см да сложа отклонението за 50мм и една дъга за тоалетната чиния.Как да процедирам с подовия сифон след като е на нивото на входната канализация.
Знам че сложно го обясних но нямам възможност да чертая а и съм скаран малко с тези програми,надявам се на съвети за да не къртя после наново че ако се наложи да къртя след това жената ще изкърто моята глава.

В момента правя една баня ,но се намира в мазето и според дядото при обилен валеж или снеготопене се получавали малки капчици по стената в единя ъгъл,каква хидроизолация да слиожа преди да залепя гипсокартона
 Канализацията е на ниво долното стоене на сградата( незнам на каква височина е в уличната шахта) ,но дедото каза че в един проливен дъжд е върнало вода та се налага сега възвратна клапа и понеже тръбите са 110мм това ограничава малко избора ми в самото помещение няма как да се постави тази клапа има ли вариант да е навън закопана точно преди да влезе тръбата в къщата.Какви проблеми мога да очаквам от една такава клапа като например задръстване от изпражненията
 Канализацията е на ниво долното стоене на сградата( незнам на каква височина е в уличната шахта) ,но дедото каза че в един проливен дъжд е върнало вода та се налага сега възвратна клапа и понеже тръбите са 110мм това ограничава малко избора ми в самото помещение няма как да се постави тази клапа има ли вариант да е навън закопана точно преди да влезе тръбата в къщата.Какви проблеми мога да очаквам от една такава клапа като например задръстване от изпражненията  .Външните тръби ги правиха местното ВиК и немога да гарантирам за наклона,влиза в къщата с дъга на 90 градуса ако не се лъжа следва права от около 60см и от тук следва моето главоболие . Удачно ли е веднага след тези 60см да сложа отклонението за 50мм и една дъга за тоалетната чиния.Как да процедирам с подовия сифон след като е на нивото на входната канализация.
.Външните тръби ги правиха местното ВиК и немога да гарантирам за наклона,влиза в къщата с дъга на 90 градуса ако не се лъжа следва права от около 60см и от тук следва моето главоболие . Удачно ли е веднага след тези 60см да сложа отклонението за 50мм и една дъга за тоалетната чиния.Как да процедирам с подовия сифон след като е на нивото на входната канализация.Знам че сложно го обясних но нямам възможност да чертая а и съм скаран малко с тези програми,надявам се на съвети за да не къртя после наново че ако се наложи да къртя след това жената ще изкърто моята глава.

тези дето ги продават трябва да обяснят
 тези дето ги продават трябва да обяснят