Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
Тани - модератор
Леко ти редактирах снимката и я качих в първото мнение . Ако нещо не си доволен от редакцията може да я смениш с оригинала!
akolevutd - помощник
Тани, голяма редакция си ударил :lol: ма става. мерси :)

desss, на теб повече мерса :bussi:
Тани - модератор
Е добре де това беше моето виждане за този кадър , сложих и оригинала и ако твоя вариант ти харесва повече може да махнеш моя! Няма да се разсърдя, обещавам - всеки си има виждане и когато става въпрос за вкус няма верни или неверни отговори!

пп
Пък и моя монитор е вече за смяна и не съм много сигурен какви съм ги сътворил :lol:
akolevutd - помощник
Тани написа:
Е добре де това беше моето виждане за този кадър , сложих и оригинала и ако твоя вариант ти харесва повече може да махнеш моя! Няма да се разсърдя, обещавам - всеки си има виждане и когато става въпрос за вкус няма верни или неверни отговори!

пп
Пък и моя монитор е вече за смяна и не съм много сигурен какви съм ги сътворил :lol:
Зариби ме! Браво! Загубих си от "ценното" време, за да си играя с тъпата си снимка :lol:
/ъпдейтнах първия пост. там може да видиш какво стана/
Profi Stroi - специалист
Здрасти банда
Глей само кви снимки е барнал нашия
Браво
Остава само запазеното лого да се снимаш с него -чука :lol:
Айде добре дошъл и от мен във форума
UNIOR - модератор
Добре дошъл сред нас :winken:
SHL - специалист
Здрасти.... колегите на мойте колеги са и мой колеги :lol: .................... :? дали не звучи тъпо...... на мен ми се види добре :thumbs: Добре дошъл.
akolevutd - помощник
аз не съм колега на никой оттук защото съм аматьорче ама пак мерси много :roll: :razz:

Profi Stroi еми трябва да съм на ниво на снимката :)
Profi Stroi - специалист
Как да не си
Щом си тук -колега си
Както каза SHL Колегите на мойте колеги.........................
Снимка ще ти барнем споко на ниво при тва
А и да не е ниво ти ще си я оправиш там с онея дивотии Шопове разни и т.н

Тема "Александър Колев" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: