• 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 132
Всичко за дърводелството
alata_69 - специалист
хайде пак по темата...
дърворезба,приклади и т.н.

сори за лошите снимки

поздрави

Прикачен файл

DSC000471.jpg

Прикачен файл

DSC000451.jpg

Прикачен файл

DSC00053.JPG

Прикачен файл

DSC00033.JPG
caffe_88 - специалист
Пано жераф дърворезба /

Изображение

wood carving
kendal - специалист
колега алата нещо повече за това би ли споделил?например какви сглобки си ползвал.
Прикачен файл:
DSC00033.JPG
DSC00033.JPG (32.96 KиБ) Видяна 4345 пъти
alata_69 - специалист
обикновенна столарска сглобка-нут и перо
апликациите с лепило
виж на снимката задните крака снимах пейката преди слепване и там се вижда че не е прилепнало добре(след слепването и стягането няма забележки :) )
kendal - специалист
много добра работа колега шапка ти свалям
jordano - специалист
Ето нещо и от мен. Разчерите са 1,1х 0,60.0,70 м. Материала не е важен- липа.

Прикачен файл

Harvesting4.JPG
rea11ity - напреднал
jordano написа:
Ето нещо и от мен. Разчерите са 1,1х 0,60.0,70 м. Материала не е важен- липа.
много добро!
Здравейте,
Дано не прозвучи глупаво :o , но съм доста запален по дървообработването.Обичам да си правя разни неща от дърво(в повечето случаи доста сполучливи) и отдавна искам да започна да се занимавам и с дърворезба( не с комерсиална цел, а просто защото имам голям мерак).Та по този въпрос да попитам откъде мога да си набавя необходимите за хептен начинаещ длета и да са на прилична цена.И една искрена молба ако някои има книгата "Да се научим на дърворезба " в пдф файл или какъвто и да е, ако може да ми я даде по някакъв начин, че се опитвам от доста време да си я набавя но все я няма като се обадя в електронните книжарници или обявяват безбожни цени(50-60лв :? )
Благодаря предварително
GUEVSKI - помощник
yordantrayanov написа:
Здравейте,
Дано не прозвучи глупаво :o , но съм доста запален по дървообработването.Обичам да си правя разни неща от дърво(в повечето случаи доста сполучливи) и отдавна искам да започна да се занимавам и с дърворезба( не с комерсиална цел, а просто защото имам голям мерак).Та по този въпрос да попитам откъде мога да си набавя необходимите за хептен начинаещ длета и да са на прилична цена.И една искрена молба ако някои има книгата "Да се научим на дърворезба " в пдф файл или какъвто и да е, ако може да ми я даде по някакъв начин, че се опитвам от доста време да си я набавя но все я няма като се обадя в електронните книжарници или обявяват безбожни цени(50-60лв :? )
Благодаря предварително
Здравей ,
От къде си ? Имам малко литература в София ,може да си приснимаш каквото ти хареса :buch:
kirovcite2 - помощник
alata_69 написа:
имам цяла книга с горски духове
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията: