• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
crez - майстор
След поредния набез на циганската сган и аз сътворих нещо. Предвиждам отгоре над циглите и два реда бодлива тел.
Прикачен файл:
6.2.jpg
След зидарията, наляхме колоните и пояса отгоре.
6.2.jpg (96.33 KиБ) Видяна 5521 пъти

Прикачен файл

8.2.jpg
8.2.jpg (76.11 KиБ) Видяна 5521 пъти
VLADO66 - майстор
И кула,прожектори и картечар :cool:
torbalan - Дървен философ
Чувал съм че бетонират стъкла отгоре - натрошени бутилки...
Бодливата тел първо ще я свият, после ще прескочат :)

Иначе картечар с прожектор и безотчетни патрони върши работа ;)
crez - майстор
VLADO66 написа:
То, действително стана като затвор, ама какво да се прави с тази паплач няма оправия. Много по-добре би изглеждала една ажурна лека метална ограда :)
vlad0 - специалист
Това със стъклата съм го виждал в Италия. В един двор близо до оградата имаше страхотни портокали и явно хората бяха пътили от такива Ганьовци като мене :-D
Фло - специалист
crez написа:
VLADO66 написа:
То, действително стана като затвор, ама какво да се прави с тази паплач няма оправия. Много по-добре би изглеждала една ажурна лека метална ограда :)
Не знам дали ти е ясно,че тази ограда е незаконна.Плътната част към пътя не може да бъде по-висока от 60 см.Който и да подаде сигнал в РДНСК и ще ти друснат акт за незаконно строителство с предписание за събаряне плюс глоба.Сега сърбам такава попара .
Стефко - специалист
Ако се промени закона така, че твоят дом да стане твоята крепост, няма да има нужда от подобни огради. И там да можеш да се защитиш с всевъзможни средства, без да носиш наказателна отговорност.
crez - майстор
Фло написа:
crez написа:
VLADO66 написа:
Не знам дали ти е ясно,че тази ограда е незаконна.Плътната част към пътя не може да бъде по-висока от 60 см.Който и да подаде сигнал в РДНСК и ще ти друснат акт за незаконно строителство с предписание за събаряне плюс глоба.Сега сърбам такава попара .
Аз си имам разрешение. :?
nikolson - майстор
Бодлива,ама такава:
http://www.yota.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D ... %B5%D0%BB/
отвътре до оградата.
vlad0 - специалист
Това с оградата е интересна тема, някъде може зид някъде не може.. От какво зависи, от устройствения план на населеното място, от благосклонността на общинарите или от нещо друго? Също така виждам на няколко места огради от нещо като термопанели, това влиза ли в изискванията? Нека някой запознат да хвърли светлина по въпроса.
  • 1
  • 2

Тема "Нова плътна ограда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: