• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
teoto - специалист
Писал съм, че се отваря към тоалетната, сраната към тоалетната. Грешка на езика. :datz:. Чертежа беше работен вариант.
8180 - майстор
Тео,
Поздравления.
При време, сподели подробностите по изпълнението на кабината.
teoto - специалист
Кабината е по поръчка, а линейния сифон си е благинка. Ако те интересува нещо конкретно питай.
кака Лара - специалист
Много хубаво е станало....не, думата е бонбонено :)
Лично на мен цвета на шкафчето ми бърка в здравето, но важното е на вас да си ви харесва
cecemece - напреднал
Аз имам подобно разположение и ми е интересно как е монтирана душ-кабината, защото се вижда, че не е върху прагче, а директно върху плочките и какъв е този линеен сифон? От къде се купува и колко струва? Плочките на пода с два различни наклона ли са около стената на душ-кабината? Моля дайте подробности, защото искам да обясня на майстора ни, понеже така е по-красиво изпълнено. А дали е по-функционално вие ще кажете... Остава ли сухо отвън кабината след къпане или има някакво сълзене...
desss - специалист
аз се зачудих на сифона, ако може дай една снимка в по-близък план. щото моя е решетка от край до край /от стената до стъклото, към 80см дълга/, но това правоъгълното парченце дето се вижда по средата от плочката за какво е, при мен няма да има такова...
teoto - специалист
Душкабината е монтирана директно върху плочките ( на снимките се вижда) и уплътнена със санитарен силикон. Сифонът е на KESSEL и го купувах от Топливо АД до пл. Славейков. Цената му беше около 270 лв. Наклонът е само към сифона в една равнина. При мен е около1.5-2см. на един метър. Извън душкабината плочките са хоризонтални като разликата от наклона се обра постепенно и не личи. При къпане не подлизва вода и не се мокри. Единствено като се отвори вратата се стичат капки от нея, но то е неизбежно.
Относно правоъгълното парче мисля, че снимките говорят достатъчно

Прикачен файл

11.jpg
11.jpg (146.99 KиБ) Видяна 6003 пъти

Прикачен файл

10.jpg
10.jpg (150.42 KиБ) Видяна 6003 пъти

Прикачен файл

9.jpg
9.jpg (149.96 KиБ) Видяна 6003 пъти

Прикачен файл

8.jpg
8.jpg (134.36 KиБ) Видяна 6003 пъти
desss - специалист
ясно. хареса ми. но аз си взех такъв :arrow: http://www.aco-group.com/products/build ... ge-set.htm и няма да имам срязана плочка отстрани. излезе ми 330 лева. като е готова банята ще кача снимки :)
teoto - специалист
Не са лоши. Следи за наклона, за да нямаш ядове. Успех!
desss - специалист
мерси :) уж кадърен плочкаджия си намерих, да видим утре каква ще я свърши :)
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за подреждане на плочки - банята готова" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: