Мнения и въпроси за хола
emergency_bg - специалист
Колеги, след като няколко дни във Варна не спря да вали, от снощната буря ми протече стената в хола под дограмата. От външната страна имам перваз от файанс и най вероятно тъй като валеше директно върху стъклата, водата се стича през фугата между плочките и дограмата и се плъзва под дограмата и влиза вкъщи. Ето снимка на мястото отвън. Според вас със какъв силикон е най добре да напълня и затворя фугата? Или нещо друго като идея.

http://images20.snimka.bg/004532137.jpg
Spokoiniq - майстор
санитарен безцветен или бял на церезит, ама под вратата ли ти влиза?ако да-чучурите на балкона не насмогват, лошо
ами не, под прозореца
walko - специалист
Не мен перваза ми е от теракотни плочки, които аз лепих но между фугите им минаваше вода и през монтажната пяна та хоп в стаята и аз изкъртих с шпакла фугирола и фугирах на ново с прозрачен силикон на Master Sill и се оправи, а чак след 5 години разбрах че на Ceresi имало и цветни силикони за фигиране.
да, и при мен ситуацията е същата, сега ще избера силикон, най вероятно прозрачен. дали вообще да махам стария фугирол иили направо с пистолета да затварям върху него?

Тема "теч под дограмата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: