Ел. инструментите. Консумативи.
ferrari4456 - специалист
http://electron.bg/raider-rdcd20-p-44912.html
Това ще става ли за нещо?
Трябва ми да си завивам летви и да си направя гипсокартона.
Не ми се дават много пари ,защото ще го изполвам и после нищо.Достатъчно ми е да завинти по 130винта максимум с едно зареждане.Това влиза ли ми изискванията?
Незнам какви са винтовете за гипсокартон ,сигурно 4-5мм.
За завинтване в дърво ще ми трябва максимум 6мм.
ivanj - специалист
нестава за нищо
tysonlkr - специалист
Колега ferrari4456 и аз съм се навил да си купя някакъв винтоверт, който ще ползвам много рядко. И съм на мнение че е по добре да си взема електрически (със кабел който се включва към мрежата) а не такъв с батерия. Аз ще го използвам на места където има електричество и за това батерия няма да ми трябва. С кабела винтовертите са на тази цена като този който си дал за пример :wink:
agj - майстор
tysonlkr написа:
Колега ferrari4456 и аз съм се навил да си купя някакъв винтоверт, който ще ползвам много рядко. И съм на мнение че е по добре да си взема електрически (със кабел който се включва към мрежата) а не такъв с батерия. Аз ще го използвам на места където има електричество и за това батерия няма да ми трябва. С кабела винтовертите са на тази цена като този който си дал за пример :wink:
=D> :supz:
colyo - специалист
Имах такъв и в интерес на истината батерията изкара година и половина. Ползвах го да сглобя мебелите на 2 апартамента и се справи прилично (тук таме съм дозатягал с голямата отверка). После си взех от Турция 18V Tesco за 18 лева и този го подарих на един приятел. Закачил го е с 20м кабел за един автомобилен акумулатор и си го ползва в гаража. Не е издъхнал още.
fox_vt - майстор
И аз имам такъв но му се прееба съединителя а батерията си беше пътник още като го взех.Иначе за още 30 лв можеш да си вземеш литиев с който ще успееш да завиеш 130 види във дърво даже.
griffin - майстор
Тоя винтоверт го забрави, първо ниска скорост на моя най често ползвам високата скорост на завиване т.е до 1200 или 1400 не си спомням, второ една батерия която се зарежда 3-5 4аса. Имах подобен на будгет точно когато ми затрябваше нямах батерия и завивах на ръка като луд. Накрая се ядосах и го метнах а си зех едно спарки но с 2 батерии и 1 4асово зарядно от тогава не съм завивал на ръка :-). Чакам го да се преебе да си зема нещо литиево ама за сега държи гадината.

Тема "Става ли за нещо?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: