Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kok - специалист
хахаха от "дърва към пелети" ...асии и пелетите с тея цени че няма вече и костилки :shock: като му хакна ена скаричка на котела и ще го запукам на дърва вентилатора на минимум и ръгай дърва :-D
syncho - майстор
toffifee77 каза, че по 1 торба на денонощие в студените месеци миналата година. Какво ще рече това "актив систем"?
toffifee77 - напреднал
"ACTIVE SYSTEM" - система за автоматично саморегулиране процеса на горенето спрямо качеството и плътността на пелетите. Това го копирах от сайта им. Как работи, и каква е ефективноста не знам. Надявах се някой да се похвали. Иначе човалче на ден 15кг. е идеално.
nnikbg - специалист
kok написа:
хахаха от "дърва към пелети" ...асии и пелетите с тея цени че няма вече и костилки :shock: като му хакна ена скаричка на котела и ще го запукам на дърва вентилатора на минимум и ръгай дърва :-D
ха ха аз това с дървата вече съм го правил, сега съм подготвил една слива (дърво) :-D да подпомогне отоплението
LazarGanev - "Велик майстор"
Я разкажи какво си намислил Ники? :?
filmatoplo - майстор
:) Чак и мен заблудихте :? :) , темата е -От дърва на пелети , пък то стана обратно :wink: .
syncho - майстор
toffifee да ти кажа това ми звучи доста като управлението на повечето качествени печки - по мощност. Защото при тях примерно си с ниско калорични пелети, тогава ще работят повече време на по-висока мощност за да могат да достигнат желаната температура. Това означава повече пелети и повече въздух. Съответно при по-калорични пелети е обратното - по-бързо се достига температурата и по-кратко работи на по-висока мощност. Ако това е нещото просто са му сложили име и не е нищо особенно.
joro_vn - специалист
filmatoplo написа:
:) Чак и мен заблудихте :? :) , темата е -От дърва на пелети , пък то стана обратно :wink: .
Ами при тия цени на пелетите....
Те станаха балон като недвижимите имоти в близкото минало.
filmatoplo - майстор
Това е отговора защо в моя град не се котират пелетни котли :wink: -50 лв е кубик дърва -нацепени и наредени :wink: .
bulhomes2 - майстор
Филма, че при нас са 60 лв/кубик метровите... Много "тънко" при Вас.

Тема "От дърва на пелети." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: