• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 244
Всичко за дърводелството
Алексов - напреднал
ZEDYCUS написа:
Ползвам ги само на чамов материал, показвал съм във форума разни работи правени с тях. Комплекта го взех за 80 лв преди 3 години горе долу. За заточване стават само правите фрезери, другите забрави заточване, изхаби ли се, се хвърля. Поздрави.
"Изхаби ли се, се хвърля" - с това не съм съгласен.
http://www.youtube.com/watch?v=5QIC4RAimiM
ZEDYCUS - майстор
:lol: За тези фрезери, които използвам, ако си я взема тази машина http://universalsharpener.com/us550pros ... ystem.html цената е най доле, трябва да имам работа за поне 10 години напред за да си я купя. :-D
eraser - специалист
Преди време си взех една оберфреза Bosch POF1100 (втора употреба естествено) и беше без водач и това за отвеждане на стружките.
Някой иам ли идея от къде мога да си намеря водач и тази пласмасова тръбичка, или както там се нарича ?
teon - специалист
...питай в магазина на Бош...сега не знам как е, но преди доставяха разни приставки към машините но имаше условие поръчката да е над 40лв...
eraser - специалист
Мерси за отговора.

Така и направих, ходих до Бош, не казаха да има минимална сума.
ама доста скъпи тея джидвавки.
водача е 20лв, а тази пласмаса за прахусмукачката ... мисля 50-60 лв.

и цангите и те по 50 лв ;-)
EDI - майстор
То по-добре да си купиш едно китайче за 70 лева.Хем ще имаш принадлежностите, хем резервна фреза :lol:
eraser - специалист
беше ме малко страх, и си взех POF1200 :-)
profesionalist_wood - майстор
Скоро ще купувам тройния комплект фрезери ТЕКА който Еди има за 250 лв :supz: Нямам търпение
nikolson - майстор
Купено, очаквам да пристигне!

Прикачен файл

photo 1.JPG
EDI - майстор
Да ти е честит комплекта profesionalist_wood :partyman: Комплекта е оса, няма нищо общо с другите китайчета, които ползвам.По-добре реже и от БОШ-овските фрезери, ще се убедиш сам.nikolson, честита машина и на теб, дълго да те ползва без проблеми. :partyman: 1300 вата е добра мощност, за всичко става.Щом моя 1020 ватов БЮДЖЕТ върти 40 и нагоре мм таблен фрезер без проблем, смятай че твоята машина нямакакво да и се опре от 8 мм-овите фрезери.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: