Благодаря а самия лаптоп няма ли си такъв контролер, който да мога да използвам ...?
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
garvanat
- специалист
1149 мнения в "Видео стена за 300лв възможно или не ?"
garvanat
- специалист
Здравейте отново. Смятам да направя проектора и лампата да се захранват от 1 кабел. Искам да сложа едно копче с него да се включва лампата и проектора, но като го изключа да се изключва лампата, но проектора да продължи да работи още примерно 1 мин. за да може да се охлажда. Мерси
aleks_bg
- помощник
Здравейте, ще ви помоля всеки от вас да погледне мойта тема: viewtopic.php?f=58&t=40055 в която става въпрос за проектор: TOSHIBA TLP 680E
и да помогне с каквото може, ще съм ви много благодарен.
Питах в един сервиз и ми казаха че за диагностиката зимат 24лв. и отделно за ремонта, но като знам какво е положението не си заслужава ремонта освем ако не намеря още един такъв и да направя единния да работи поне.
Лампата изглежда нова, така мисля защото не е почерняа, незнам как се гледа на колко часа е, в менюто не видях.
и да помогне с каквото може, ще съм ви много благодарен.
Питах в един сервиз и ми казаха че за диагностиката зимат 24лв. и отделно за ремонта, но като знам какво е положението не си заслужава ремонта освем ако не намеря още един такъв и да направя единния да работи поне.
Лампата изглежда нова, така мисля защото не е почерняа, незнам как се гледа на колко часа е, в менюто не видях.
brad4edat
- специалист
Момчета ето ви мако инфо и спецификации за оригиналните лампи на philips. Дръжте си шапките здраво когато четете за лумените http://www.ercservice.com/lamps/philips ... Lamps.html
simeonovvv
- напреднал
Събрах почти всичко необходимо за екран и в крайна сметка се отказах да се занимавам.
Прецених, че за моят случай ще е неудобно и в крайна сметка, въпреки целия мерак, ще се ориентирам към купешки на статив.
Ако някой има мераци и нещо досега го е спирало да се захване, ще му продам нещата по-евтино, отколкото ги взех.
Единственото условие е да си ги вземе на ръка от София.
Ето ги и тях, от плана ми липсва само полипропиленова тръба, която да изпъва винила в долната му част и на която той да се навива - около 2-3лева за 2мx30мм:
Винил триплекс, трислоен, с черен слой по средата - 2.5х1.68м - 36лв, продава се за 30
Профил 3х3см чам, 2м дълъг, който служи за "корниз" - 6.29лв, продава се за 5
Две здрави алуминиеви куки, които държат профила в горната си част с види, а в извитата се полага края тръбата с навития екран - 9лв, продават се за 8
Шнур за водене като щора 20м - 5.79лв, продава се за 5
Винтове с халки, пак за воденето чрез шнур - 2.99лв, продават се за 2

Обща стойност 50 лв, продават се за 40.
На Л.С
П.С подредил съм ги така, че горе-долу да се ориентирате каква е идеята.
Ако някой има желание мога да продам намалени и дюбели, види, такер и скоби, които пак купих за проекта.
Не съм ги включил горе, защото купувача може да си има.
Прецених, че за моят случай ще е неудобно и в крайна сметка, въпреки целия мерак, ще се ориентирам към купешки на статив.
Ако някой има мераци и нещо досега го е спирало да се захване, ще му продам нещата по-евтино, отколкото ги взех.
Единственото условие е да си ги вземе на ръка от София.
Ето ги и тях, от плана ми липсва само полипропиленова тръба, която да изпъва винила в долната му част и на която той да се навива - около 2-3лева за 2мx30мм:
Винил триплекс, трислоен, с черен слой по средата - 2.5х1.68м - 36лв, продава се за 30
Профил 3х3см чам, 2м дълъг, който служи за "корниз" - 6.29лв, продава се за 5
Две здрави алуминиеви куки, които държат профила в горната си част с види, а в извитата се полага края тръбата с навития екран - 9лв, продават се за 8
Шнур за водене като щора 20м - 5.79лв, продава се за 5
Винтове с халки, пак за воденето чрез шнур - 2.99лв, продават се за 2

Обща стойност 50 лв, продават се за 40.
На Л.С
П.С подредил съм ги така, че горе-долу да се ориентирате каква е идеята.
Ако някой има желание мога да продам намалени и дюбели, види, такер и скоби, които пак купих за проекта.
Не съм ги включил горе, защото купувача може да си има.
brad4edat
- специалист
привет.
решил съм да закупя оригинална лампа за моя dlp hp vp6111 проектор. проектора ми е хакнат по метода на клипчето от yotube, където се прекъсват и закъсяват двете жички от оптоконтролера, който казва на проектора, че оригиналната лампа е наред и проектора си стартира с всякаква лампа.
проблем е че реших да закача за тест една ксенонова крушка към изходите на баласта на проектора, но след стартирането на проектора лампата не запали, не светна въобще! Трябва ли да разглобявам проектора пак за да свържа двете прекъсати за хака жички за да заработи баласта или това не влияе на заалването на баласта и баласта ми е изгорял. Проектора съм го взимал втора ръка и незнам дали е реално работещ.
та баласта ли ми е прецакан и непали ксеноноата крушка или трябва да си свържа обратно прекъснатите з ахака жички.
пищ
ша от кирилизиран телефон и имам ядове с главните букви и знаците.
решил съм да закупя оригинална лампа за моя dlp hp vp6111 проектор. проектора ми е хакнат по метода на клипчето от yotube, където се прекъсват и закъсяват двете жички от оптоконтролера, който казва на проектора, че оригиналната лампа е наред и проектора си стартира с всякаква лампа.
проблем е че реших да закача за тест една ксенонова крушка към изходите на баласта на проектора, но след стартирането на проектора лампата не запали, не светна въобще! Трябва ли да разглобявам проектора пак за да свържа двете прекъсати за хака жички за да заработи баласта или това не влияе на заалването на баласта и баласта ми е изгорял. Проектора съм го взимал втора ръка и незнам дали е реално работещ.
та баласта ли ми е прецакан и непали ксеноноата крушка или трябва да си свържа обратно прекъснатите з ахака жички.
пищ
ша от кирилизиран телефон и имам ядове с главните букви и знаците.
Колеги продам проектор лектор 1 с монитор от самсунг 15 инча,монтирано е всичко и работи перфектно, цената ще е колкото струват самите части втора употреба и почти символична,моля които има интерес да пише на лично задължително имеил или скаип и ще го потърся, защото немога да отговарям на лични съобщения 

nanobanano
- специалист
Кажи поне някаква ориентировъчна цена...
Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература