• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
bulhomes2 - майстор
Е! За там трябва сам да си го напише.
8180 - майстор
8180 написа:
idunno написа:
Колкото до kW/h :?: нека някой,който я ползва да обясни тази величина.
+1 от мен и +шише по избор за този, който намери във Форума осъзнато и обосновано физически използване на производната на мощността по време - kW/h
Тани,
В една тема преди време дори възникна "лек" спор точно по този въпрос.
Младото, явно не я е чел (под нивото му е) и успява да отиде и по-напред - анализ, сметки и изводи от погрешния запис (по-скоро грешно преписване от картинката).

Както се вижда за пореден път - некоректните записи подвеждат (затрудняват, объркват) дори и гениалните технолози и става каша, в която някои се обозначават като "смешници".
viewtopic.php?f=45&t=38236
Stefan_62 - майстор
Стефко написа:
Аз лично ползвам това от 14 г. http://www.baktrade.com/bg/category/MPC ... D0%B8.html

Лично сам гледал реално как действа. Просто няма аналог.
Сори адаш ама не мога да го пропусна :lol:
jakuzi - специалист
Колегата търпя,търпя и ....изригна :-D

Прикачен файл

Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (66.12 KиБ) Видяна 2658 пъти
Владислав Керанов - напреднал
ferrari4456 написа:
:wink: Има начин и аз го направих...
За проекта 2бона и за разрешението.Някъв да изнясе лекции на входа че било даже по здраво и какво ли още не...250лв.
и при мен беше в единия край.Проектанта каза че ще се направи така че да станело там с 30% по-здраво.На метър и трийсе от отвора и изкъртва плочата до железа.После се поставят железа 10-10см пълни вътре със стомана ,не кухи.Със една интересна машина ги дигаха.После като се сайдинът почва огромно заваряване и се обкантва отвора със желязото.Отдолу направихме колона със сърцевина с такова желязо 10 на 10см пълно ,пак подчертавам пълно.И излязме плоча там където беше къртено.
Плочата на долния апартамент също се укрепи ,като в пода ми се направиха улей 15-15см от край до край и се забиха в стените ,завариха се до плочата и се хвана колоната ,всичко това после върху него се изля плоча.
Излезна ми многооо
2000лв -проектант...
500лв за къртенето на горния етаж
600лв за къртенето на долния
400лв на заварчика
1300лв за железата
250лв за транспорта до апартамента на железата
250лв за оня където говори със входа
300лв за рязането на отвора в горната плоча
250лв за бетон за транспорт и качването до етажа.От бетоновоза долу с някви бидони го качваха...
100лв за оня където го изглажда
350лв за кофража за бетона
50лв палет за изкъртения бетон
50лв за да го натоварят работниците
300лв за почерпка така да им бутна на повечето за да си свършат качествено работата и да не бързат...
Общо взето ми излезна всичко 6500лв и стълбата 500лв =>7000лв и 8дена...
Ако имаш пари всичко става.Съветвам те да намериш добър проектант ,защото никой няма да ти даде да правиш такива нещо и някой да разправя на хората от входа ,че било по-здраво да показва статистики и снимки.За да не те е страх ,ако стане земетресение дали няма да падне блока...
Ако не ти пука за блока все може да го направиш за 700-800лв...
300лв за рязането
200лв да ти сложат некви железца
300лв за колонката
Ама дали ще падне или не остава загадка

"Колегата" ferrari4456 обяснява на "колегат" оня как да си направи дупка в тавана за да си направи от два хапартамента един-мезонет!
stiv1961 - майстор
7000лв- баси дупката :-D
Някъв да изнясе лекции на входа че било даже по здраво и какво ли още не...250лв. - и къв е тоя агитатор :? :-D
stiv1961 - майстор
5kof написа:
Само едно малко уточнение: Д-р Тренчев е бил доктор на умрелите , т.е. патоанатом, а не ветеринарен доктор.
Krass - майстор
Няма значение какъв доктор е. Важното е да помага на болните :lol:
batkotony - специалист
VLADO66 написа:
Да бе самотен,само си нямаш представа колко мислещи хора са така.Народеца ни е :butthead:,защото 500години е :axe: от :turban: и гледа вечер да се прибере в къщи и да :goodman: жената или да я :stock1: после сяда и :drinkers: до :vom: и на другия ден пак същото.
Владе,прощавай ,ама това си е бисер 100%! :-D
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: