И за това благодаря
, ще питам дали има такива предпазители -тройка 2 ампера .

galin56 написа:Трябва ти 1А или максимум 2А. Може да сложиш и 6А, но ще се включи едва когато този вентилатор блокира съвсем и почне да грее и товари яко проводниците. Ще се включи чак при късо. Но е по-добре и такъв, ако не намериш по-малък, отколкото никакъв.filmatoplo написа:Благодаря -така съм свързвал трифазни ел нагреватели , на тези контакти и работи .Друго да питам -какъв да е тройка предпазителя преди контактора за тези 160 вата, като срещам само 6 амперови тройки -най малки по магазините
.
filmatoplo написа:И за това благодаряПисах ти нещо на лични,има такива тройки 2А., ще питам дали има такива предпазители -тройка 2 ампера .
lubomirlz написа:Ако искаш да си защитиш и моторите и да имаш защита от късо съединение най-лесно за човек който не разбира става с ей такава защита, само и настройваш номиналния ток на двигателя.Със настройка найстина е най добрия вариант стига цената да те удовлетворява и ще се настрой като се пуснат двигателите и се измери тока.Да ти кажа имам една от старите в този диапазон ще ти я подаря слагаш я на контактора и си ок.
http://www.cablecommerce.bg/shop/bg/pro ... -2620-0136
Кики написа:Ако сложи защита тройката може да е 6 А ( по-малката 2 А е по-скъпа ) , ако все пак реши да е със малката тройка 2 А добре е тя да е с Д крива ( което пак оскъпява ) . Най доброто решение за мен : нормална тройка 6А със защитата спомената от колегата . Нямам много време да се връщам подробно в темата назад и се чудя как се получи това смесване на 150 вата с 7,5 киловата .Чети внимателно и гледай снимките,6А Е БЕЗМИСЛЕНА ЗАЩИТА,също и 2А крива D.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: