• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 67
Напишете въпрос свързан със санирането.
tarlyo - специалист
Пантите са регулируеми, но това в този случай не помага. С мастар или дълъг нивелир виж проблема дали е в касата или в крилото.
(Аз предполагам, че е крилото.)
galivar - специалист
tarlyo написа:
Пантите са регулируеми, но това в този случай не помага. С мастар или дълъг нивелир виж проблема дали е в касата или в крилото.
(Аз предполагам, че е крилото.)
Оказа се че изкривяването е в касата. :sad:
velsi - Почетен майстор
Добре де, а като дръпнеш дръжката нагоре какво се случва? Не се ли прибира тогава крилото в краищата?
tarlyo - специалист
galivar написа:
Оказа се че изкривяването е в касата. :sad:
По-добрия вариант. Ако е скорошна, повикай фирмата да я премонтира качествено.
Велси, при такова разстояние 10мм, предполагам, че топчето се качва от външната страна на насрещника. Така може да се изметне и крилото.
velsi - Почетен майстор
Ясно ми е на мене, но нали се сещаш, че ако има измятане, особено пък в касата, то няма как да е станало сега. И понеже няма как да видя затова разпитвам.
galivar - специалист
velsi написа:
Добре де, а като дръпнеш дръжката нагоре какво се случва? Не се ли прибира тогава крилото в краищата?
Да,прибира се,но пак има отзяване около 3-4 мм.Проблема е отдавна,и няма как да повикам фирмата да я поправи.Иначе топчето си влиза нормално в насрещника.След малко ще кача още снимков материал.
galivar - специалист
Ето още снимки.

Прикачен файл

DSCN3708.JPG ето и самата каса.

Прикачен файл

DSCN3707.JPG Отвън по средата.

Прикачен файл

DSCN3705.JPG Това е отвън отгоре с вдигната дръжка.

Прикачен файл

DSCN3703.JPG Това е по средата.Тук си прилепва добре.

Прикачен файл

DSCN3702.JPG Това е снимка отвътре при вдигната нагоре дръжка.Забележете,че съм сложил отгоре допълнително уплътнение,но пак не прилепва добре.
miro_800 - специалист
С профил winhouse ли е :? Делителят над вратата е няколко милиметра навътре, липсва и сглобката, а не вярвам да е лепен. Поне скоро не съм попадал на такива.Пробвай с нов насрещник или сложи един 13 аксела,, може и да стане.Струва около 20-30 стотинки.Или завърти този на 180 градуса. Има риск да не закопчае въобще, но опитай.Успех!
P.S.Може и "пъпката" да врътнеш с шестограм 4-ка да прибира повече.WINHOUSE имат и една по-широка гума, може да смениш настоящата на крилото с нея.
galivar - специалист
Делителят над вратата е няколко милиметра навътре
Да,и мисля че точно от там идва проблема.Ето отбелязал съм с червените стрелки.

Прикачен файл

DSCN3708.JPG
здарвейте,искам съвет как да си поправя врата,тя е пвц на kmg и е провиснала и в горният край има един пръст място през което влиза "въздух",искам да ме посъветвате как мога да я поправя?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 67

Тема "Регулиране обков PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: