Напишете въпрос свързан със санирането.
Здравейте.Малко банална тема за познаване на к-стъклото,но има някои детайли.Поставиха ми дограма с троен стъклопакет с к-стъкло,като някои от прозорците са и с орнаментно (мисля че това е термина) за известно затъмнение. Правих теста със запалката и се потвърди к-стъклото за нормалните стъклопакети,но за тези с орнаментното не.Питах пак фирмата казват -с к-стъкло е.Как мога да съм сигурен дали е така,още повече ,че орнаментното е от вътрешната страна,което още повече повишава съмненията ми .
stiv1961 - майстор
Ка- стъклото има една идея повече огледален ефект от обикновеното. Погледни ги отвън. По принцип ка- стъклото се монтира отвътре.
Tsilkov - майстор
Зимаш запалка и светваш до стъклото и гледаш косо.Получават се 4 пламъка като ако има никсоемисионно покритие (К) то пламъка става с друг цвят.Правилно монтираното е различния цвят на пламъка да е втория броено отвътре-навън.
На практика възможно ли е орнаментното да се направи к-стъкло или те са си стандартни стъкла с предварително нанесен слой.
marmoz - специалист
fitipaldi написа:
На практика възможно ли е орнаментното да се направи к-стъкло или те са си стандартни стъкла с предварително нанесен слой.
К-стъклото е само прозрачно, е ако си платиш един ТИР с орнаментни-К сигурно ще ти ги направят във фабриката ама .... $$$.... :)

Тема "Относно к-стъкло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: