• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 92
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Todor - специалист
?

Прикачен файл

02102012671.jpg
02102012671.jpg (52.71 KиБ) Видяна 3354 пъти

Прикачен файл

02102012670.jpg
02102012670.jpg (42.43 KиБ) Видяна 3354 пъти
fox_vt - майстор
Ххаха винаги съм харесвал разчупените помещения и различните цветове ама тва е дооста по разчупено :lol: :lol:
Mega - специалист
Всъщност, този с белия джип наистина е инвалид. Хората с мозъчни увреждания са инвалиди. Тези като горния са тежко увредени още при раждането!
Илиян Илиев™ - майстор
Mega написа:
Всъщност, този с белия джип наистина е инвалид. Хората с мозъчни увреждания са инвалиди. Тези като горния са тежко увредени още при раждането!
Човек имащ подобен или какъвто и да джип на свое име не увреден при раждането. Такъв човек е увреден от средата в която е израснал.

Хубаво е да се прави разлика, за да не обиждаме неумишлено родените увредени, като синдром на Даун и там не знам още кои вродени увреждания...

Господата и дамите с "привилегии" не са увредени по рождение, те са поддръжатели на някой и на нещо преди тях или около тях...
shotik - майстор
Преди няколко дни седя на една пейка близо до павилиончето,което е за нас ,портиерите на една база,заглеждам се ,че боята,нанасяна преди две години се е цъфнала и на едно място се вижда това,помислете на какво ви напомня:

Прикачен файл

P1090649.jpg
P1090649.jpg (68.26 KиБ) Видяна 3052 пъти
MamaMy - майстор
На мен ми прилича на картата на света.
shotik - майстор
И на мен така ми се привидя ....
Стефко - специалист
Просто олюпена боя. Нищо общо с континентите не виждам.
Чаро - Акълия
Да бе!
Са, ако кажеш, че и мармота не увива шоколад и дядо Коледа не съществува...
:lol:
Сухар!
shotik - майстор
Чаро написа:
Да бе!
Са, ако кажеш, че и мармота не увива шоколад и дядо Коледа не съществува...
:lol:
Сухар!
Допълвам колегата с една стара приказка:

В едно село имало един ,който бил голям боксуз,все намирал за нещо да мърмори и често се случвали лоши неща.
Решили хората да идат при него и да си поговорят.
Започнали с молба да не говори за тазгодишната реколта ,която очаквали да е добра и му обещали една каруца жито и други работи.
Той слушал,слушал и накрая казал:
А ако се не роди ?

Та така и наш Стефко,не за пръв път освен на другите ,пише и след мои отговори,съжалявам го ,дали е болен или не е ,той си знае,аз повече няма да му обръщам внимание ,няма да му отговарям ,дори и да зная с какво мога да му помогна и не желая негови съвети в моите теми,за което го моля да не пише там.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 92

Тема "Собствени снимки..... "NO COMMENT"....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: