Съвети за начинаещи готвачи.
filmatoplo - майстор
Без майтап , тогава бяха толкова , сегашните стават по 4-4,5 кила само , а уж са взети от едно и също место .Аз гледам зайци и стават по 3 кила за 3 месеца , одран излиза по 2 кила :wink: .
kuger - майстор
Не споря, но месото на такъв добитък трябва да го мариноваш като дивечово, за да става за ядене.
Стефко - специалист
Вижте сами какво ядете. Нищо не става случайно.

http://doctorbg.net/%D0%BF%D0%B8%D0%BB% ... %B0%D0%BA/
kuger - майстор
Стефко написа:
Вижте сами какво ядете. Нищо не става случайно.

http://doctorbg.net/%D0%BF%D0%B8%D0%BB% ... %B0%D0%BA/
Извинявай, да не би да си на фотосинтеза?
Стефко - специалист
Почти. Пилешко избягвам от студентските си години.

Тема "Пиле 4.5кг." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: