• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
LazarGanev - "Велик майстор"
Наканих се да си купувам винтоверт - те свършили във Варна. Някъде не се ли намира? :?
colyo - специалист
В Бургас са останали само малките от последната промоция.
LazarGanev - "Велик майстор"
Да, и тук е така. Вчера си купих последната помпа за 45лв от Пени, та викам си дали някъде не ме чака някой последен винтоверт :)
colyo - специалист
Ако имаш познати, които ходят до Турция, накарай ги да ти взвмат един винтоверт на TESCO от KIPA-та. Много удобен, 18V, LED индикатор за заряда на батерията, нивел, подсветка на върха на бита.......бях хванал промоция и го взех за 18лв - страхотна машинка.
svetliopi44 - Чирак...
Аз да кажа за такерчето... мен ме кефи и го взех да си щтракам лаисните на картона.
Пробвах го и върху OSB и закова скобата до края.
За тея пари е супер.
Взех си и един прожектор 1000W със стоика за 17 лв. сега ме е яд че не взех 2-3 ... :axe:
Хем осветява супер , хем зимата ще топли .... :lol:
juvigy - специалист
colyo написа:
Ако имаш познати, които ходят до Турция, накарай ги да ти взвмат един винтоверт на TESCO от KIPA-та. Много удобен, 18V, LED индикатор за заряда на батерията, нивел, подсветка на върха на бита.......бях хванал промоция и го взех за 18лв - страхотна машинка.
Какъв ше е тоя винтоверт за 18 лв ,че и страхотен бил? Само едната батерия не може да си платят производствените разходи?
colyo - специалист
juvigy написа:
colyo написа:
Какъв ше е тоя винтоверт за 18 лв ,че и страхотен бил? Само едната батерия не може да си платят производствените разходи?
Не знам колко е била нормалната цена на винтоверта, но тогава го хванах на промоция.
Прикачен файл:
WP_000143.jpg
Прикачен файл:
WP_000168.jpg
Прикачен файл:
WP_000169.jpg
Не мога да се оплача от машинката. Голяма душа извади.
В Англия гледам, че новия модел го продават за £38.50 .
http://www.tesco.com/direct/power-force ... 0-7975.prd
Mega - специалист
От средния винтоверт на Parkside съм много доволен. Ако го пуснат пак ще си взема още един. Сега съм се наточил на рендето, дето идва в Понеделник. ;)
EDI - майстор
Рендето изглежда много добре, с ляти плотове е, добра мошност.И аз мисля да си взема едно и да го направя стационарно, абрихт един вид, дори ще се опитам да го докарам до щрайхмус, имам една-две идеи по въпроса.
Stefan_62 - майстор
EDI написа:
Рендето изглежда много добре, с ляти плотове е, добра мошност.И аз мисля да си взема едно и да го направя стационарно, абрихт един вид, дори ще се опитам да го докарам до щрайхмус, имам една-две идеи по въпроса.
"EDI", къде може да се види това ренде?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: