Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Чаро - Акълия
Имаш ли опит с лепенето на пльочки?
Всъщност, какво налага тази промяна в нивото.
По темата- купи си лепило за плочки, което позволява по-дебел лепилен слой. Лепи на двоен гребен 10мм.
Бих те посъветвал и как да нагласиш и обикновеното лепило, но не смея. :)

Става и с шпакловане с лепило предишния ден.
perdeee - специалист
Нямам голям опит в лепенето на плочки.Промяната се налага поради факта че помещението не беше предвидено за баня и му направих нивелирана равна замазка а сега след като се оказа че ще става баня трябва да се направи наклон за водата но пласта положен материал трябва да е тънък защото в противен случаи нивото на коридора и бъдещата баня ще стане доста различно а аз искам да избегна това. По лесно ще ми е да направя наклона и после да лепя плочките но незнам с какъв материал да стане това, не съм толкова опитен за да направя наклона направо с плочките. А какво ще кажете за циментовата замаска на баумит Солидо Е225 според вас дали ще свърши работа за целта?
perdeee - специалист
А какво ще кажете ако направя шприц с цимент за основа и след това направя тънка циментова замаска за да си оправя наклона?Дали ще се получи по този начин?
ivanvasilev1970 - специалист
А някой дали е пробвал това?:
http://www.ceresit.bg/component/virtuem ... %D0%90/123
Дават го за дебелина от 2 до 10 мм?
chapara - майстор
ivanvasilev1970 написа:
А някой дали е пробвал това?:
http://www.ceresit.bg/component/virtuem ... %D0%90/123
Дават го за дебелина от 2 до 10 мм?
Това е саморазливка и с нея не се правят наклони, не подвеждай темата и питащия :axe:
ivanvasilev1970 - специалист
Съжалявам ...
След бетонконтакта каква замазка следва? Цимент пясък 1:3 или?
perdeee - специалист
Благодаря за бързите отговори,реших да взема бетонконтакта и след това с някои по евтино лепило да направя наклона че маи не ми се рискува с цимент защото ще е много тънка замаска около 1- 1.5 см. и да не започне да се отлепя с плочките в последствие.

Тема "Повдигане на замазката с 1 см в 1/5 част от тоалетната." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: