Всички въпроси за вилата.
mozinor - специалист
Здравейте,колко може да струва такова изпълнение за труд /d=200 см./

Прикачен файл

IMAGE_671.jpg
IMAGE_671.jpg (88.45 KиБ) Видяна 4852 пъти
hidrazin - майстор
Нищо работа. Като приемем че в най-лошия случай материала ти е 600-700 лева за труд остава 4000.
Лесно се смята - метър два бона. Два метра - четири бона.
:partyman:
svetliopi44 - Чирак...
Олеее има и по скъпчии от мен. А аз си мислех че само аз дера кожи ... :lol:
galin56 - специалист
Не знам как ги сметна 600-700лв. материал. Аз като гледам са 4-5, макс. 6 кв. м. гнайс. по 10-15лв. и лепило да речем 2 чувала. Абе може и аз да греша ама материалите ми прилчат като за 150-200лв. макс. Другото е рязане и лепене. Аз за това повече от 500лв. не давам заедно с труда. А като се замисля е напълно излишно защото срещу 100лв и с тротоарни плочки ще постигнеш почти същия ефект. А за 4500лв. :weedman: само луд или напушен би дал толкова пари за 3-4 квадрата облицовъчни камъни.
jekasus - майстор
Някои за парче плат, дървена рамка и малко маслена боя милиони дават.
Явно са напушени или луди :?
galin56 - специалист
Не, те тея не са напушени или луди а просто не си знаят парите и се чудят как да си ги похарчат. А това защо едни са толкова бедни а други се чудят за какво да си дават парите е друга тема. А за самите картини те ако бяха толкова ценни самите художници-автори на картините нямаше да умрат всичките до един в мизерия и безпаричие. Защото хората когато нямат пари за наистина важните неща като храна, дрехи, дом, обзавеждане им е все едно за картините. А в наши дни че са се появили милионери и милиардери, които се чудят как да си изхарчат парите не значи че тези картини наистина струват толкова много пари. Аз съм виждал картина на Пикасо(по нета де), която я продадоха за няколко милиона долара наскоро, а беше толкова грозна, че аз у нас не бих я сложил и не бих дал и 5 лева за нея.
mozinor - специалист
Някой може ли да го изпълни в Драгалевци-материала е гнайс,оформя се с ъглошлайф
Transporterr - специалист
caribi написа:
Бря,бря, бря :weedman:
:2thumbs:

иначе това - Изображение
няма почти нищо общо като материал и изработка с това - Изображение

Тема "каменно пано-цена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: