• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
anmoll - специалист
Обещах на ВиК майсторите, който монтираха всичко в банята да пусна тяхна снимка.Много се измъчиха с ваната.

Прикачен файл

DSC02124.jpg
DSC02124.jpg (62.31 KиБ) Видяна 9037 пъти
freeqwerty - специалист
anmoll написа:
Плочките са залепени перфектно! Кой казва, че не са?
На външен вид да,но ясно си личи,с водата под тях.Къде има лепило и къде е куха плочката.Колегата е прав.
anmoll - специалист
Съжалявам, но колегата няма как да е прав. Всичко съм документирала с много снимки.Под плочките няма празно. Специално на това държах- да няма кухо.В сегашната ни баня/не на тези снимки/една от плочките се счупи поради кухина.

Прикачен файл

DSC01741.jpg
DSC01741.jpg (93.52 KиБ) Видяна 8794 пъти

Прикачен файл

DSC01733.jpg
DSC01733.jpg (94.39 KиБ) Видяна 8794 пъти

Прикачен файл

DSC01730.jpg
DSC01730.jpg (84.64 KиБ) Видяна 8794 пъти
angela_pk - специалист
Разкошна баня!!! :cool:
Може ли да дойда да живея у вас :lol:
yasoo - специалист
Същия проблем и при мен от вчера, като гледам май са еднакви подовите плочки с ваще
Току що им дигнах такъв луд скандал в магазина,
че още ми тече пяна от устата, сега чакам да се обадят да кажат какво правим?

Модел: Prisma Pistacho 31,6 / 31,6 K. закупени от СИКО–С
Изображение

Изображение

М/у другото би ли споделила малко по подробно каква е тази "запечатка" и има ли я по магазините :)
prascho - майстор
така като ви гледам баните се обеждавам, че аз баня няма да правя. Ще живея като старите хора, няма да се къпя и ще изкарам до 150 години :-D
anmoll - специалист
Yasoo ,сега звъннах на майстора за да го питам за адреса, от където купува -/казва се импрегнант за камък/. Дано да ти го обясня правилно:
Магазина се намира в Красно село- близо е до пазара-намира се в улица,която е пресечка на бул.Житница. В блок е на първия етаж -магазина се казва"BFB",специализиран е за консумативи за обработка на камък. Дано да не те подведа с това описание.
По-нагоре съм писала,че само се втрива с парцал. За сега нямаме проблем, но в момента банята не се използува-знам ли по-нататък дали няма да се изтрие глазурата :? Много се надявам проблема да е решен. Желая ти успех-ще следя форума да разбера какво сте направили. Ако искаш да знаеш още нещо-питай! :?:
yasoo - специалист
Благодаря ти много за инфото anmoll, ще поразпитам и аз тук там за туй чудо :)
Мисля че ще намеря лесно магазина, живея на 5мин пеша от Красно село и още утре ще се поразходя до там
anmoll - специалист
Прасчо ако си мислиш,че от некъпане се изкарва до 150 години си в голяма заблуда :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

Тема "Плочки в които се просмуква вода!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: