• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
На страницата на ЛИДЪЛ в новата брошура, пускат го от 22.10.2012 г..
Stefan_62 - майстор
EDI написа:
На страницата на ЛИДЪЛ в новата брошура, пускат го от 22.10.2012 г..
Аха, благодаря, на село съм и нямам брошура, но ще посетя магазина в понеделник, че съм решил да си взема едно,а каква е цената.
EDI - майстор
Отвори им интернет страницата и там ще го видиш, добре изглежда за тези пари.
Stefan_62 - майстор
EDI написа:
Отвори им интернет страницата и там ще го видиш, добре изглежда за тези пари.
Да сега го видях, добре изглежда наистина, ако го пуснат в Русе ще си заприходя едно.
Mega - специалист
Колега и да не го намериш в Русе, Lidl имат практика ако им напишеш мейл, че не си намерил дадена стока ти я намират и доставят в най-близкия или посочен от теб магазин. Пробвано е!
8180 - майстор
Mega написа:
Колега и да не го намериш в Русе, Lidl имат практика...
Колега, това за промоциите важи ли?
Mega - специалист
Точно, вече две неща няма в близкия магазин. Пиша мейл и ми казват кога и къде да ида да си го взема. Явно проверяват къде има и го изтеглят към теб.
Stefan_62 - майстор
Mega написа:
Колега и да не го намериш в Русе, Lidl имат практика ако им напишеш мейл, че не си намерил дадена стока ти я намират и доставят в най-близкия или посочен от теб магазин. Пробвано е!
Благодаря "Mega" за информацията, до сега не съм пазарувал такава техника от тях и не знаех за тия подробности. Имам мерак да си взема едно ренде, а това изглежда добро за цена та си.
marmoz - специалист
Я :) и аз като видя опашка се редя на нея да си купя нещо :) ,ама тоя път маи наистина и аз ще ходя да си я взема тази машинка,че такава нямам ,пък и работа ще ми свърши,а за тая цена колкото изкара все "берекет" ще да е :)
П.П. EDI я да те питам как е такера 105цата че нещо и око на такер съм хвърлил,ама още се двоумя м/у ел и пневматика :)
Stefan_62 - майстор
Вече съм собственик на промоционалното ренде, остава да го пробвам :lol:. Днес към 10ч. влязох в един от магазините на Лидъл в града с мисълта, че съм доста закъснял, но все пак викам си да проверя. За мое голямо учудване на щанда с рендетата имаще поне 10 машинки и съответно си заприходих една. :drinkers:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: