• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 28
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
jekasus - майстор
Може да се каже, че една от най-добрите.
prascho - майстор
Цветът на фугата по близък до плочките или ярко открояваща се?
VLADO66 - майстор
Като плочките и като се изцапа ще почне да се откроява,освен ако не искаш да се направиш на художник с Фугафикс. :-D
prascho - майстор
Ам иска ми се да разделя цветовете на стенните плочки в банята по редове. Три реда тъмни в близост до пода и нагоре по-светли, без фриз. Ама сега се замислих, че ще бъдат с различна калибровка. В този случай е най-удачно да се разделят цветовето по колони...Мамка му не съм дизайнер.

П.С Моделите на бани с редуване на тъмни плочи, фриз и по-светли са най-разпространени. Да но фризът е от различна партида. Това е изкуство, а не занаят. Да се съчетаят три различни калибровки в колони :).

П.С2 При размер на стената 90 и плочки 25/50см как постъпвате. Подрязвате по 5 см от всяка и фугата идва по средата?
chapara - майстор
prascho написа:
Ам иска ми се да разделя цветовете на стенните плочки в банята по редове. Три реда тъмни в близост до пода и нагоре по-светли, без фриз. Ама сега се замислих, че ще бъдат с различна калибровка. В този случай е най-удачно да се разделят цветовето по колони...Мамка му не съм дизайнер.

П.С Моделите на бани с редуване на тъмни плочи, фриз и по-светли са най-разпространени. Да но фризът е от различна партида. Това е изкуство, а не занаят. Да се съчетаят три различни калибровки в колони :).

П.С2 При размер на стената 90 и плочки 25/50см как постъпвате. Подрязвате по 5 см от всяка и фугата идва по средата?
П.С.
Фриза на размината фуга спрямо плочите, като се реди от средата към края на стената.
П.С2
Това е пожелателно :wink:
prascho - майстор
здравейте,

Днес купих винкел 20/20. Обаче се оказа, че за външния ъгъл винкел 20/20 е точно до стария перваз без да го препокрива, т.е ще ни трябва винкел 25/25. Исках винкелите да са по-малки за да не скриват плочката. В момента сме раздвоени дали да слагаме изобщо винкел от вътрешната страна. Вие какво мислите?

Прикачен файл

IMG_0412.JPG

Прикачен файл

IMG_0401.JPG

Прикачен файл

IMG_0393.JPG
marmoz - специалист
Даваи на фуга само винкел винаги може да сложиш в последствие,и ако слагаш даи да ти го пръснат по RAL че бялото на тези плочки на мен ми стои като кръпка. :) има и винкели 20/40 може с него и по добре да стои :)
П.П. видях че си от София,в склада на ваиспрофил почти съм сигурен че има и дървесни цветове на винкилите на склад
prascho - майстор
Терасите са готови. Ползвахме фуга на Ардекс. Необходимо ли е допълнително отгоре да я обработя с нещо за да се съхрани?

Хидроизолация за баня? Днес ги търсих тези Костер на Стамболийски, но не ги намерих:(. Тоалетната само пода или се минават изцяло и стените?
jekasus - майстор
В тоалетна няма нужда от хидроизолация, ама изобщо.
В банята - само в тази част с душа, но имам един въпрос - като даваш пари за хидрото, как ще я изпълниш около сифона? :wink:
prascho - майстор
сифона е някакъв чешки с периферия.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 28

Тема "Банята на прасчо!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: