Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ZEDYCUS - майстор
Бат Жоро това ми беше идеята, ма на теб ти е лесно, учил си го. :-D Както казваш, хич без аспирация не може. :supz:

Качвам и схема на кабелите на турбинката.
Изображение
EDI - майстор
Бомба е станала, за домашна работилница ще ти върши идеална работа :supz: .То, моята с кофата и прахосмукачката върши отлична работа, че тази ли. :partyman:
cakev79 - специалист
Еди я дай линк да видим и твоята,че явно съм я пропуснал
monster18 - специалист
Колега дай да видим как си я монтерал на шлайфа а и да те питам от какво може да се вземе иликтро мотор и този охлюф от къде си го набави
monster18 - специалист
взех идеята за шлайфа от тебе сега ще трябва да правя и нещо по въпроса с аспирацията че като почна да жуля ми става мъчно за работилницата цялата побелява :|
ZEDYCUS - майстор
В момента не съм монтирал дисковия шлайф на терасата(сменях местоживеенето и още не съм нагласил работичничката на терасата :lol: ) и няма как да снимам. Купил съм смукателен маркуч и ще сменям ал. гофрирания, че намалява засмукването. Изображение http://markita.net/markuch-smukatelen-f51.html
Към дисковия шлайф, монтирах метална кутия да събира стружките.
Изображение Изображение
Плота на масичката ляга плътно върху кутията, а диска влиза в нея, около 80-90 процента от опилките се засмукват. Което напълно ме устройва. :partyman:

Охлюва си го набавих от действащата навремето подсекция Купува -Продава на форума. Сега търси в 'Пордавалника'. Или другия вариант навий Булхомес да ти продаде неговия, навремето той взе същата аспирацийка. :-D
ivanj - специалист
ZEDYCUS това червеното велкро ли е?И от къде си го взел.
ivanj - специалист
Благодаря ти,но ми трябва само велкрото без гумината подложка.
monster18 - специалист
Ясно друг вариант без охлюв няма а ?

Тема "Аспирация за опилки-направи си сам." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: