• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
colyo - специалист
На работа нямам инсталирана програмката и затова ще използвам горната картинка. В лентата с инструментите има един символ " завъртяна стрелкичка" (подобна на посока на въртене), цъкаш по нея и в прозорчето, което се показва избираш оста на въртене и градусите, на които искаш да завъртиш детайла.
Прикачен файл:
iuyrtjhgiuytg.JPG
bulhomes2 - майстор
Много, много, много ти благодаря :prayer: :prayer: :prayer: . При мен надписите на командите на програмата нещо са скарани с кирилизатора ми и пипам "на тъмно", докато уцеля необходимото, но този бутон съм го пропуснал...
marmoz - специалист
Що не пробваш нещо такова,2 модолни на 90гр.,2 на 45гр и другите прави,пък кат ти омръзне си ди връткаш как ти е кеф :)
Прикачен файл:
Draw1.jpg
bulhomes2 - майстор
Ааа, ма те модулни ще си бъдат. Затова са плътни чертите през диваните. Тъй съм заръчал и на фирмата, дето уж ще ги прави.
marmoz - специалист
Аз повече за ония ъгъл на 90 градуса го драснах :) всичко овално и изведнъш тоя ъгъл,все ми боде очичките на мене та затова да си кажа/да е на 90 ама по ГЛАДИЧЪК малко :) /,все пак ти ще го ползваш :)ти си решаваш :)
bulhomes2 - майстор
Зад моя заоблен ъгъл така ще е оформена и стената. Зад другия обаче няма как да стане, защото зад последната част на дивана ще е барплота на кухнята. Тя облегалката пак може да се изеРчи, но зад нея по-добре да няма дупка. Нещо такова ще е (пак като абориген с друга програма..)
Прикачен файл:
1 etajAz.png
colyo - специалист
Тъй и тъй - батак............що не направиш и масата по кривата на дивана :?:
bulhomes2 - майстор
И я си представи, че си седнал най в средата, пълно е с народ и ти се доходи до тоалетна :? ! Масите ще са комбинирани - холни, които лесно стават трапезни, а столовете ще ги крия някъде.
Изображение
marmoz - специалист
Скрии ги в къщи че на мен ми трябват няколко,малко над 6 броя :lachtot: :lachtot: :lachtot:
bulhomes2 - майстор
Амаааа, то кат ще се ползват масите като трапезни ще трябва да ги вадя :axe: :lachtot:
  • 1
  • 2

Тема "Има ли програма за мека мебел?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: