Да ти е честита,със здраве да я полваш
и внимави с ножа,аз за да го разгледам и се драснах на ръба му,доста е остичък гадът 

marmoz написа:Да ти е честита,със здраве да я полвашБлагодаря, наистина са острички, като я разглеждах ми напраи впечатление.Ще видя когато я пробвам как ще "лющи" дървотои внимави с ножа,аз за да го разгледам и се драснах на ръба му,доста е остичък гадът
Mega написа:От средния винтоверт на Parkside съм много доволен. Ако го пуснат пак ще си взема още един. Сега съм се наточил на рендето, дето идва в Понеделник. ;)Аз този следобед си купих... Голяма драма беше - такъв инструмент много рядко ползвам... Отделно, че има и от кой да взема на заем, когато ми потрябва...
torbalan написа:Айде, честито и на теб и аз на звук я пробвах /добре звучи/Mega написа:От средния винтоверт на Parkside съм много доволен. Ако го пуснат пак ще си взема още един. Сега съм се наточил на рендето, дето идва в Понеделник. ;)Аз този следобед си купих... Голяма драма беше - такъв инструмент много рядко ползвам... Отделно, че има и от кой да взема на заем, когато ми потрябва...
Ама жена ми обърна везната със забележката "ко му се чудиш, няма 100 лева...". Малко странно, но и тя обича да си купуваме инструменти
Машинката е тежка, с ляти плотове, бръмчи като истинска и рендосва добре... Поне за сега...
Имал съм аналогично ренде на практикер (бъджет беше марката) това е доста по солидно, макар че и онова работеше... Лидълското се регулира много по-точно и надеждно, а и усещането, като работиш с него е за по-солиден инструмент
marmoz написа:ЯПропуснал съм въпроса ти за такера, сега го видях.Много добре работи, кове перфектно и скоби и пирони.Правих си гърбовете на разни мебели, няма грешка.и аз като видя опашка се редя на нея да си купя нещо
,ама тоя път маи наистина и аз ще ходя да си я взема тази машинка,че такава нямам ,пък и работа ще ми свърши,а за тая цена колкото изкара все "берекет" ще да е
П.П. EDI я да те питам как е такера 105цата че нещо и око на такер съм хвърлил,ама още се двоумя м/у ел и пневматика
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: