Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
evparts.alle - специалист
val4o89 написа:
Здравейте, имам един въпрос към собствениците на TURNIGY ват метър. Много ми се иска когато изключа системата, търниджито да запаметява данните (основно за изразходените Wh). Чудех се дали има някакъв начин това да стане. От ляво на ват метъра има 3 пина за батерия. Възможно ли е ако се включи там батерия, тя да запазва паметта на устройството? В ръководството нищо не пише за такава функция за съжаление, но аз да питам.
Да точно за това са.
Другия вариант е да не го изключваш от батерията...
val4o89 - специалист
evparts.alle написа:
val4o89 написа:
Здравейте, имам един въпрос към собствениците на TURNIGY ват метър. Много ми се иска когато изключа системата, търниджито да запаметява данните (основно за изразходените Wh). Чудех се дали има някакъв начин това да стане. От ляво на ват метъра има 3 пина за батерия. Възможно ли е ако се включи там батерия, тя да запазва паметта на устройството? В ръководството нищо не пише за такава функция за съжаление, но аз да питам.
Да точно за това са.
Другия вариант е да не го изключваш от батерията...
Кофти е да не го изключвам, защото дисплея не изгасва и ще свети постоянно. Би ли казал какво се подава на всеки от трите пина, защото снощи подадох 4,8v на двата крайни пина и устройството светна за постоянно. В упътването е дадена само блокова схема. Благодаря.
evparts.alle - специалист
Дисплея няма да угасва ако е на външна батерия..
Искам да направя предложение за организиране на Преход с Електроколела примерно маршрут От черни Връх до Бистрица от където има покрай билото на Планината много приятно и леко спускане през самата планина( старият път за Драгалевци) . Спускането е за да заредим батриите личните в планианта се зареждат повче.

Предложеноето е за този Уикенд ще се радвам да се съберем да по лафим и да се порадваме на Слънчевото време.

Живота е прекрасен:) :partyman:
val4o89 - специалист
Аз съм навит ако е в неделя, защото утре съм на работа. Предлагам да си оставим номерата тук за да се разберем лесно и бързо. Моя е 0885 79 88 22 - Вальо.
masagero - напреднал
Абе и на мен ми се иска ,ама още не ми е готово колелото.На последната права съм.Остана само стойката за батерията-поръчана е и живи и здрави се включвам от другата седмица
val4o89 - специалист
Какво стана, ще се разбираме ли нещо?
ludiagsm - специалист
Колеги някой случайно да има работещ 36 волтов контролер с регенерация за продаване ?
Здравейте. Имам 3бр. батерии от тези: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ible_.html
Искам да попитам възможно ли е, последователно свързани да се използват като захранване на "конрадския" кит директно без БМС? Ако трябва да са с БМС може ли да им се инсталира (как? от къде?)? Извинявам се ако съм задал некоректно въпросите. Благодаря ви предварително :)
Последна промяна от nikevas на ср окт 24, 2012 1:36 pm, променено общо 1 път.

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: