• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
juvigy - специалист
Дай модела на тая макита , за по 80 може да се намери цял винтоверт без батерии и зарядно (naked).
Или поне снимка :)
Kumay - майстор
petkov_75 написа:
...Винтоверт Макита (модела не го помня,изтрит е!),6000 оборота,ориентировъчна цена на съединител?! :? 60-80 пари,може би, и мога ли да си го сменя сам или да го дам в Марката да го оправят...
По всяка вероятност модела е 6825R. На едната снимка са частите с № поред, на другата приблизителни цени в евро, без ДДС. Казвам приблизителни, защото имаше промени на накои цени, но отклоненията са малки! Съвета ми е да го занесеш в Марка или при Ташев!
juvigy написа:
Дай модела на тая макита , за по 80 може да се намери цял винтоверт без батерии и зарядно (naked).
:stumm: :ka:
juvigy - специалист
Заблудил се бях че е безжичен...
petkov_75 - специалист
Изображение
Благодаря,Kumay!Да, 6825R! :-D Трябват ми 11 и 14.По скоро 11, защото са му износени зъбите и вади неприятен звук! :evil: Ще го дам в Марка, защото там съм карал и други машини и съм доволен от сервиза!Благодаря отново!
juvigy написа:
Ти сериозно ли говориш?!За 80 пари най-много някой китайски боклук!Е, надявам се, не предлагаш крадена техника, щото такава не купувам! [-X [-(
juvigy - специалист
Бях се заблудил ,че е безжичен винтоверт.Такива се намират по 80лв втора употреба - зависи от модела де.
Вкарвам ги по поръчка от англия. Примерно преди седмица продадох един същия като твоя винтоверт чисто нов за 200кинта.
juvigy - специалист
Трябват ми няколко части:

1. Четки и шайба за диска за Hitachi PSU-9
2. Пластмасовото зъбно колело дето предава усилието от мотора към веригата на зелен Бош Аке-17 ел. моторен трион.
3. Арматурата на мотора на зелен Бош Аке-17 ел. моторен трион

Използването на пластмаса вместо метална зъбчатка е тъпо , та ако има метална такава част дето да стане най -добре.
Мерси предварително.
smokee - специалист
Някой да знае магазин в Бургас,в който продават резервни части за дрелки Black & Decker или добър майстор на бормашини? Намерих само един магазин до химическия техникум,в който неможаха да ми помогнат.Мерси
smokee - специалист
Точно за този магазин до химическия техникум споменах в горния пост ,че съм ходил и неможаха да намерят.50лв съм дал за тази дрелка и сега се оказва ,че немога да я ползвам :(
bou81 - специалист
Здравейте, значи имам винтоверт спарки bvr 64 e но днес му се прецака съединителя. Та въпроса ми е следния, разглобих магнизевия корпус и вътре има зъбно колело което е постоянно зацепено.Не мога да разглоба червената основа и да стигна до съединитела.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: