25th Hour написа:Няма как да си свалиш от замунда софт за глупавия Голф и да стане 200 коня....Я не обиждай на Гоуф, че имам една двойка

25th Hour написа:Няма как да си свалиш от замунда софт за глупавия Голф и да стане 200 коня....Я не обиждай на Гоуф, че имам една двойка
25th Hour написа:...всичко това е четене и знаене...Туй ме възпря да си закупя надлежно машинка за мойто ренде. Питах няколко дето имат - викат "Много работи показва, но трябва да знаеш кое какво е, колко трябва да бъде и как се поправя. Ако очакваш като го включиш да ти напише примерно "мембрана на еди кой си клапан е за смяна" - нищо подобно"
boltik написа:Благодаря ви още един път и да попитам знаете ли форум,където се дискотират тези въпроси?Вашето инфо ми е от голяма полза.Изкам да навляза в материята-както се изразяват някой.И накрая малко прдпазни мерки,за през зимният период.Има много сайтове където се обсъжда диагностика на автомобили. Но не можеш с тези въпроси да отидеш и питаш там, защото никой няма да ти обърне внимание. Като за начало кажи какво знаеш. Четеш ли руски?
Колега,за сега само разпитвам,но марките са Ауди,Мерседец,Фолцваген-Шкода и англйските варианти на Опел.
stiv1961 написа:Извинявам се, имах предвид от тройка насам. При двойката повечето грешки завършват с "мамата" и се отстраняват доста лесно25th Hour написа:Няма как да си свалиш от замунда софт за глупавия Голф и да стане 200 коня....Я не обиждай на Гоуф, че имам една двойка
boltik написа:Отново благодарности.С руския средно ниво.На тубата,като говорят разбирам за какво става въпрос.Това съм учил и практикувал.Имам основата.От 10 години не съм докосвал автомобил.Интересно ми е,какво толкова чистят?Постоянно виждам седнал отпред и гледа нещо в лаптопа.Някой оглеждат с тези ръчните камери мотора за неизправности,като пробити съединения.Да разбирам ли , че имаш желание да са занимаваш с това? Ако е така , те съветвам да хаванеш някой да те понаучи , защото сам едва ли ще се справиш. Само искам да отбележа , че ако има грешки , трябва да отстраниш първо проблема и тогава да чистиш защото пак ше се появят. Иначе казано не виждам защо да давам на някой пари за да ми каже какво и е на колицата и после да ходя в сервиз , където отново да ми вземат пари за диагностика и после за отстраняване на проблема. Пък щом те влече действай смело , рано или късно ще се научиш и ще решиш сам дали това е твоето поприще.
bugsbunni написа:Има и универсални тестери например Бош.Да, например KTS приборите на Бош. Доста сервизи у нас и в бившия соц. се справят с помощта на китайския Launch.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: