• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 28
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
VLADO66 - майстор
Ако може един съвет от мен-когато си взимаш стояща батерия за банята гледай да е с по-висок чучур или да бие малко под ъгъл.Гадно е да си вреш муцуната в мивката :-D.И душа задължително с чучур.
prascho - майстор
За височината на батерията на мивката разбрах, а какво имаш предив под душ с чучур? Казаха ми, че 137мм бил стандарта за панел в баня. Трябва да направя здължително една проба и ако не стане май ще разбивам. :? #-o Утре масторът е в почивка.
prascho - майстор
Ама си е друго, като има нагледно показване :roll: . Мерси за препоръките :).
jakuzi - специалист
prascho написа:
хич не ми е до веселба. Ебаси бомбата ми е заложил водопроводчика! :sad: Нямам батерия, но явно трябва да купя.
Защо си втълпи ,че майстора ти е заложил "бомба"?
Разликата в съосието може да се обере спокойно с ексцентриците,те биват различни по размер и съосие,ако тези в комплекта на батерията не пасват потърси из други магазини ,важното е при монтажа на батерията да няма разстояние между розетката и стената(много е грозно),когато се налага се подрязва ексцентрика за да се обере луфта.
Ал.лайсни можеше да използваш и на бордовете по терасите-изгледа е супер,но...и така изглеждат добре.
prascho - майстор
"важното е при монтажа на батерията да няма разстояние между розетката и стената(много е грозно),"

Под това предполагам искаш да кажеш пласмасовите капачки да затварят плътно до плочките.
Ще налепим плочките пък след това ще мислим за батерията :). Дано всичко пасне.

Когато имате два нюанса плочки/по бледи и по тъмни/ с един цвят на фугата ли е по-дбре или да са различни? Остана ми жасмин от терасите и мисля да го ползвам за бледата част. Но за кафявото майсторът разправя да е тъмна фугата.
VLADO66 - майстор
Въпрос на вкус-ако тъмната фуга съвпада напълно с тъмните плочки и те са в един нюанс с светлите може всичко да се мине с тъмна фуга-така се открояват светлите плочки.Габровски сметки за няколко лева :? Дълги години ще ги гледаш тия фуги.
prascho - майстор
Не е до икономия. Исках фугата да е на Ардекс, но те нямат тъмно кафяво.
VLADO66 - майстор
Ами търси на Боро,Теразид,Церезит да не ги изброявам всичките.Взимаш една светла и една тъмна плочка.а и най-важния компонент-жената и търсиш. :)Отиди до Джесика на Ботевградско шосе,там имаше май фуги,таман и батерии да харесаш.
prascho - майстор
Не съм женен :-D .
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 28

Тема "Банята на прасчо!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: