ironlady написа:Здрасти Яна!Нали знеш че зад всеки успял мъж, стой по една жена...
Добре дошла!

ironlady написа:Здрасти Яна!Нали знеш че зад всеки успял мъж, стой по една жена...
Добре дошла!
UNIOR написа:Здравей, добре дошла и от менПардон, не е фотошоп, а е paint![]()
С фотошопа добре си се справила, по интересно ми е естествения цвян какъв е?
Emerald написа:Сега е момента да се развихри семйна войнаSHL написа:Здрасти слунце мое, крайно време беше. Надявам се сега да спреш да ми даваш акъл, какво да пиша в темитеАуу, вие сега чрез форума ли ще си общувате?Вече сама, можеш да си пишеш
![]()
Здравей Яна!Хубаво име и хубаво момиче.
Emerald написа:Благодаря, Емералд за комплимента! Нахилих се като ряпаSHL написа:Здрасти слунце мое, крайно време беше. Надявам се сега да спреш да ми даваш акъл, какво да пиша в темитеАуу, вие сега чрез форума ли ще си общувате?Вече сама, можеш да си пишеш
![]()
Здравей Яна!Хубаво име и хубаво момиче.
SHL написа:Здрасти слунце мое, крайно време беше. Надявам се сега да спреш да ми даваш акъл, какво да пиша в темитеАкъл винаги ще ти давамВече сама, можеш да си пишеш
Emerald написа:Ауу, вие сега чрез форума ли ще си общувате?Ами то ние и през нета сме се и запознали така, че подържаме огъня без изменеия
кака Лара написа:Добре дошка, синеочкеСъвсем скоро ще си ги купя и ще се снимам и ще пусна снимка за сравнение с пейнта.![]()
Синьото много ти отиваЧакаме снимки с новите лещи!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: