Да се похваля, че и при мен се получи спойката. Пробвах с пистолет за горещ въздух (2000W) и газова горелка. С горещия въздух ми станаха много по-чисти спойките. След пробата с налягане от водопровода - всичко е ОК. Някъде срещах обаче, че твърдите тръби (тия на пръчките, не на рула) се запояват с твърд припой, а аз го направих с мек. Опитах се да разтопя няколко различни пръчки твърд припой с човка от оксижен, но само с пропан-бутан, но естествено без кислород не се получава. Та въпроса ми е - сигурен ли е мекия припой за отоплителни инсталации?
ПП. Върти ми се една шантава идея за производство на озон в домашни условия, за който казват, че е силен окислител и ще опитам дали би помогнал за "оксиженчето". Накратко - бактерицидна лапма (правела озон) затворена в тръба и от тръбата си смуче компресора...
ПП. Върти ми се една шантава идея за производство на озон в домашни условия, за който казват, че е силен окислител и ще опитам дали би помогнал за "оксиженчето". Накратко - бактерицидна лапма (правела озон) затворена в тръба и от тръбата си смуче компресора...