Всичко за дърводелството
batkotony - специалист
Внимавай как стягаш гайката на цангата,моята превъртя още първия ден...Не знам каква е причината,но определено не беше в мен!!!Доста хлабава резба беше направена,може пък да съм налетял на каръшка бройка,знае ли човек... :shock:
torbalan - Дървен философ
Моята изглежда читава... От друга страна, като стягам - не давам зор :)
nikolson - майстор
Torbalane, Дай малко инфо за придобивката-фреза и фрезери.Откъде ги купи,колко пари,бройка на фрезерите.Гледам в Практикер сега 1300 ватовия Бъджет е 70лв., мисля да ги дам.Какви цангови и водещи втулки дават. :?:
ZEDYCUS - майстор
torbalan

С всички, с които опитах - няма проблеми...
Освен с чам, поиграх си и с орех - ореха трябва да се подава мнооооооого бавно, щото иначе - мирише на изгорял орех :)

Машинката работи отлично :)
Ako намалиш оборотите на оберфрезата, ще спре да мирише на изгорял орех. :razz: Ако прегаряш така фрезерите скоро ще ги хвърлиш на боклука. Не са качествени и прегреят ли се изтъпяват.
Иначе честито за покупката. :partyman:
nikolson написа:
Torbalane, Дай малко инфо за придобивката-фреза и фрезери.Откъде ги купи,колко пари,бройка на фрезерите.Гледам в Практикер сега 1300 ватовия Бъджет е 70лв., мисля да ги дам.Какви цангови и водещи втулки дават. :?:
Ми точно от там я купих - за 70 кинта.

Цанговите втулки са 6 и 8 мм

Виж кое е водеща втулка - не знам :)

Друго се чудя - без цангова втулка може ли да хване фрезер с опашка 12мм?
EDI - майстор
Няма да стане работата, става опасно.
nikolson - майстор
http://www.silverlinetools.com/products?search=245122
Няма значение.
Ама гледам си в Козлодуй,та да не би да ти я пратиха.
Ще се купува,ясна е работата...
Има едно кръгло желязо с дупка в средата, дето прилича малко на тези от линка, който си пуснал... Но така и не съм го вадил от кутията...

Иначе - купих я от практикера в Плевен, като сме от село - к`во, не пътуваме ли ;)

Това го има в комплекта, въпросното "желязо" се вижда на снимката :)
batkotony - специалист
torbalan написа:
Иначе - купих я от практикера в Плевен, като сме от село - к`во, не пътуваме ли ;)
torbalan написа:
:-D
така или иначе почти не пътуваме ...
E съвсем ме обърка... :? :-D

Тема "Захващане на стъпало към носеща греда?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: