• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
svetliopi44 - Чирак...
В кой Лидъл в София го има лентовия .... утрве го отнасям... в Надежда като купувах рендето нямаше...
EDI - майстор
Хубав е лентовия като го гледам на книга, ще върши работа.
kalpev - специалист
svetliopi44 написа:
В кой Лидъл в София го има лентовия .... утрве го отнасям... в Надежда като купувах рендето нямаше...
В "Лидл"-а на "Младост" 4 го гледах снощи.
torbalan написа:
Тоя лентовия и аз го гледам като котарак луканка :)

Ама нали имам ексцентрик :)

Лентовия ме кефи, че има приспособелние да го хванеш за масата и да го използваш като настолен шлайф :)
Говори ми, говори ми... :tonqe:
EDI написа:
Хубав е лентовия като го гледам на книга, ще върши работа.
И ти ми говори...
Та, така...

Ужасни сте, явно ще трябва да олеквам с още пари...
torbalan - Дървен философ
Днес и в козлодуйския лидъл го имаше...ако на някой му е мерак - мога да съдействам :)
svetliopi44 - Чирак...
Взех си днес и леновия шлаиф :)
Обаче като го включа лентата тръгва да се вади... въртях оня ключ отстрани ама няма ефект...
Давайте жокери ...

ааа имаше и някакъв електро шаблър ... бая му се чудих ама така и неразбрах за какво служи.
Chefo77 - майстор
Шабъра е за стъргане на бои, лакове и т.н. Не го ли пишеше? :?

http://napravisam.net/?p=6202
kalpev - специалист
svetliopi44 написа:
Взех си днес и леновия шлаиф :)
Обаче като го включа лентата тръгва да се вади... въртях оня ключ отстрани ама няма ефект...
Давайте жокери ...
Аз си го взех също. При първото пускане и на мен ми се вадеше лентата, но с бутона отстрани се оправи. Направих следното - държах го вертикално с лентата към мен. При пускането почнах леко да въртя ключа и тя се центрира, а после с още малко въртене я накарах да се движи успоредно на корпуса, но без да го докосва. Получи ми се от първия път, може би е късмета на начинаещия.
Имай предвид, че въртях ключа много плавно и бавно за да не изпусна момента. Не помня в коя посока го въртях, но и тя е от значение, иначе с въртене в грешната посока само още повече ще се вади лентата, според мен.
mitko64 - майстор
От четвъртък пускат саблен трион. Отдавна съм се мераклисал, но 710W ми се вижда слабичко. А за настройките на лентовия шлайф, предполагам, ще се наложи допълнитела настройка според натиска с който пилиме, поне при моето Спарки е така.
svetliopi44 - Чирак...
Ееее Мите, не трябваше да го казваш взе да ми става мания и жената ще ме гони вече ама и това го искам .... :lol:
colyo - специалист
Имам саблен трион на Айнхел 650Вт и до сега не съм усетил да се озори. Греди 10/10 за нищо ги няма. Ако имах някой излишен лев и този щях да си зема.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: