Ел. инструментите. Консумативи.
fox_vt - майстор
Виж ако имате наблизо офис на киров имат всякаква техника под наем за едни 10-15 лв няма кво да се занимаваш,лошото е че писането на документацията при тях е малк тегава.
radius - майстор
puh4 написа:
Готов сценарий за филм на ужасите.
Ще ми обясниш ли защо така мислиш. Четох темата за осветените очи и виждам, че и ти си за бой.

fox, мерси за акъла.
Ето я офертата на Киров, цените са без ДДС. http://www.kirov.net/?cid=1138&pid=3920
radius - майстор
Jekasus, мерси за акъла. Тъкмо си бях харесал една маска като противогаз и още по-добре и с тази прахосмукачка. Тя мойта работа стана много профи. Не съм се отказал да се пробвам и с голям ъглошлайф, така че може и някой акъл в тая посока.
А и как се уреждат евентуалните проблеми с техниката, депозита за какво е ( Ясно е , че не покрива цената на техниката).
fox_vt - майстор
Ами виж сега на мен ми се наложи да взема къртач под наем и депозита беше 200 лв пак и също ме беше гъдел ако умре животното в ръцете ми кво правим ама ония ми казаха донеси го ще видим къф е проблема и т н .Е животно се оказа къртача само дето шилото се скъси на половина :-D но като им казах ми отговориха че май това ще му е за последно.Та за едни 18 лв кво се чудиш,иначе аз ползвах уикенд схемата и беше 20 тина лв наема за два дена нещо мн надути цените при вас.
puh4 - специалист
radius написа:
puh4 написа:
Готов сценарий за филм на ужасите.
Ще ми обясниш ли защо така мислиш. Четох темата за осветените очи и виждам, че и ти си за бой.

fox, мерси за акъла.
Ето я офертата на Киров, цените са без ДДС. http://www.kirov.net/?cid=1138&pid=3920
:lol:
schuldiner - майстор
radius, намини ако ти трябва среден спарки, но нямам диамантен диск за него.
bulhomes2 - майстор
Моя каналокопач го купих за 40 лв от някой от хипермаркетите. Работи си, но и мнооого рядко се налага да го ползвам.
torbalan - Дървен философ
ми иди му на гости :)

от теб каналокопача - от него червеното вино и мезето :)
mitko64 - майстор
Скоро правих такива изпълнения с голям( Ф 230) ъглошлайф, специално направен предпазител(изцяло затворен с фланец за прахосмукачка) и две прахосмукачки включени към бидон с воден затвор. Резултатите не мога да ги нарека и задоволителни. Отначло тръгва добре и след втория метър явно водата се насища и почва страшен прахоляк, не виждаш къде режеш. Отделно диска е един и операциятса се повтаря. За около 30 м срез пет пъти сменях водата. Иначе дълбочинта достига около 5,5мм, според настреойката на предпазителя. Извода ми е, че без сериозна прахосмукачка не си заслужава.

Тема "Ъглошлайф -> каналокопач" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: