• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
bdoych - помощник
root666 написа:
Врати ще има ли този гардероб, иначе си е прост рафт...
Ето ги и вратите. Най - после смогнах да ги сложа:)

Прикачен файл

vrati.jpg Врати
mladkal - майстор
Любопитно ми е да разбера какви панти сте ползвали за вратичките и още повече се надявам на доброто Ви намерение да ни публикувате снимки на тяхното захващане.
Благодаря предварително.
Поздрави -Младен- Стара Загора
bdoych - помощник
mladkal написа:
Любопитно ми е да разбера какви панти сте ползвали за вратичките и още повече се надявам на доброто Ви намерение да ни публикувате снимки на тяхното захващане.
Благодаря предварително.
Поздрави -Младен- Стара Загора
Мисля, че са обикновени панти защото ги купих по 1 лв. на промоция в практикер. А предварително под тях съм захванал една летва 5 см. широка по цялата височина. Ето и снимка на захващането:

Прикачен файл

2012-10-31-013.jpg
2012-10-31-013.jpg (96.16 KиБ) Видяна 6598 пъти

Прикачен файл

2012-10-31-012.jpg
2012-10-31-012.jpg (99.01 KиБ) Видяна 6598 пъти
infomar
bdoych написа:
mladkal написа:
....Мисля, че са обикновени панти защото ги купих по 1 лв. на промоция в практикер.
Извън темата, ама тези промоции са гола вода. Същите панти без промоция в железарският магазин ги продават по 55 ст. Още един пример...В същият магазин невъзвратна клапа за вентилатор в банята 110мм го продават на 90 ст. а в Бриколаж - 8 лева - абсолютно същата :x
просто преди да купите нещо от ГОООООЛЕМИТЕ магазини, потърсете го в по-нормалните.
bdoych - помощник
infomar написа:
bdoych написа:
mladkal написа:
....Мисля, че са обикновени панти защото ги купих по 1 лв. на промоция в практикер.
Извън темата, ама тези промоции са гола вода. Същите панти без промоция в железарският магазин ги продават по 55 ст. Още един пример...В същият магазин невъзвратна клапа за вентилатор в банята 110мм го продават на 90 ст. а в Бриколаж - 8 лева - абсолютно същата :x
просто преди да купите нещо от ГОООООЛЕМИТЕ магазини, потърсете го в по-нормалните.
Аз бих ви насочил към фирма Роси - невероятно богат асортимент и нормални цени. Тези панти там са 44 ст. например, но аз така и така имах път през Практикер.
  • 1
  • 2

Тема "Гардероб в коридора от гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: