• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
ilio - помощник
rum_sz написа:
Я ми кажи ,кой те набута в този филм ?

Толкова си беден че неможа да хванеш едно моче ,от този форум да ти накрой работите ,и да ги кантира по твой размери., и да ти помогне ,в събирането,нали за това сме тук ,ми сега отиди там окъдедо си ги купил и се оправяй .Не иска да съм груб към теб .Момчета разберете че големите вериги от магази ви лъжат с разни боклуци и голями реклами а парите не остават тук те отиват в ...................не в България От където си го купил там да ти направят останалото от кухнята.
bisplus написа:
Ами от теб остава да измислиш кое как да стане! Сигурно вече сам си се убедил, че си се понабутал с тия шкафове ама няма как ти вече си ги взел :)! Поздрави и от мен.
Благодаря на другите които не направиха изказване в тоя стил, които потвърждава българското правило:"Питаш във форум, а всички ти обясняват колко си тъп"
Svezar - специалист
Като знам как за допълнителна вратичка 30/40см на една модулна кухня /която иначе беше на приемлива цена/ ни взеха 40лв направо ми се доплаква ! Така че това с поръчка на нещо допълнително от магазина за тази кухня не ми се вижда добра идея :idea:
MamaMy - майстор
Тези кухни май ги гледах в Явор1 Явор2. Може да се пита за модули там.
  • 1
  • 2

Тема "Помощ за намиране на подобни кухненски шкафчета / вратички." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: