От мобилни телефони до цифрови камери
alsted - майстор
Споделете ако знаете нещо моля! Мисля да си купя този телевизор от тях? Приемам всякакви съвети, упреци и най-вече коректни консултации Изображение
petkomz - специалист
Преди година си поръчах цифров фотоапарат, абсолютно коректни-дойде за два дена и всичко си беше както са го описали! Избери плащане при доставка на стоката!
А относно телевизора, не си ли мислил за Full HD и 3D?
Чаро - Акълия
petkomz написа:
абсолютно коректни-дойде за два дена и всичко си беше както са го описали! Избери плащане при доставка на стоката!
=D>
Коректни са!
jekasus - майстор
Само да не го доставят по този начин :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PKUDTPbDhnA[/youtube]
5kof - специалист
Темата нов телевизор ме занимава от доста време. Последните дни доста прочетох, доста походих и погледах. Но да споделя прочетеното. В един друг сайт за всякаква видео и аудио техника най-важните препоръки, които разбрах са, че телевизор се избира след много старателен тест в магазина, с една камара дискове, записани в различни формати и флашка с подобни записи. Като особено внимание се обърне на възможността за възпроизвеждане на субтитри на български, особено от записите на флашка. Та моето мнение е, че електрон.бг е добър магазин, но няма възможност за правилен и точен избор на телевизор, и аз не бих си купил от там.
petkomz - специалист
jekasus написа:
Само да не го доставят по този начин :lol:
:lol: :shock: И това са FedEx, да не повярва човек!
hidrazin - майстор
Лични впечатления нямам. От това, което чета:
ниска разделителна способност на екрана - 1366 x 768p
цифровия аудио изход можеше да е оптичен, а не коаксиален защото съвременните ресивъри са снабдени именно с оптичен аудиовход
никъде не се споменава време за реакция, което ме кара да се съмнявам че ще е много добро
не виждам да поддържа някой от форматите DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvide1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid 1.10-beta-1/beta-2
за аудиото виждам само едно МР3 - а например AC3, EAC3, AAC, Mpeg, PCM ?
за USB-то не пише, че поддържа DivX и и някой от форматите за субтитри - smi/*.srt/*.sub(MicroDVD, SubViewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer) /*.psb(PowerDivx) Имай едно на ум че някои телевизори НЕ ПОДДЪРЖАТ субтитри
на български през USB.

Като плюсове мога да отбележа:
LED подсветка - дълъг живот и ниска консумация
наличие на CI Slot - ако минеш на цифрова телевизия няма да ти трябва допълнителен приемник, което означава по-малко кабели и едно
дистанционно по-малко.

Между другото малко гледам да избягвам промоциите - щом е на примоция :-D заначи не е вървежен и гледат да се отърват от него, докато не е
станал непродаваем.
И преди да си го купиш прочети това за пазаруването на същия телевизор:
Как не купихме Philips 32PFL3507H
:partyman:
Последна промяна от hidrazin на чет ное 01, 2012 8:54 am, променено общо 1 път.
torbalan - Дървен философ
телевизора няма да коментирам, но като търговци са точни...
hidrazin - майстор
Аз нямам никакви впечатления от тях и мнения не съм давал.
:partyman:

Тема "Впечатления от "electron.bg"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: