От мобилни телефони до цифрови камери
velas - специалист
Чаро написа:
Коректни са!
+1. Приятел си накупи цялата техника от тях. Нямаше никакъв проблем, дори и с големите и тежки уреди.
jekasus написа:
Само да не го доставят по този начин :lol:
Е, то това е Самсунг, няма да има проблеми...Даже може да не си губи времето да ходи до оградата, а да го мята директно от камиона... :lol:
kalpev - специалист
Ползвал съм услугите на electron.bg, много са точни и коректни.
Относно телевизора...TV "Philips" вече е само име със стара слава. "Samsung" отдавна са по-напред с материала, лично мнение.
radius - майстор
Още един положителен глас за електрон. Няколко пъти съм пазарувал, не е имало проблеми.
alsted - майстор
Много благодаря на всички отзовали се! Някои от въпросите, които намирам за наистина важни (но не бях сетил за тях) ще им ги задам вероятно утре по телефона.

Какво е общото и/ли разликата между:
Разделителна способност на екрана: 1366 x 768p
и
Поддържана разделителна способност на дисплея:

Компютърни входове: до 1920x1080 при 60 Hz
Видео входове: 24, 25, 30, 50, 60 Hz, до 1920x1080p
hidrazin написа:
... не виждам да поддържа някой от форматите DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvide1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid 1.10-beta-1/beta-2 ...
Защо са ми? Извинявай за лаишкия въпрос, но сигурно и други лаици ще четат, та ако обичаш светни ме по някакъв начин или поне дай някакви линкове да се образовам!

Някой ползвал ли е тази гаранция? Това тук в България може ли да е истина?
Ако имате и други съмнения - "днес му е времето", утре има много голяма вероятност да съм го купил и ... набутал :shock: После ... ще оставя темата отворена за бъдещи неособено компетентни потребители :-D , на които да споделям впечатленията си.
velas - специалист
Вземи си някой Самсунг, че да ти е мирна главата. :)
alsted - майстор
Съгласен съм, че "ТЕ са"! Но и цените са им по-... Имам бюджет 600лв. Няма как да мина без компромиси. Ако избера марката, ще трябва да се откажа от някои екстри :? Нали все пак не е "куче-марка". Надявам се да изкара 7-8 години? До тогава със сигурност ще е вече морално остарял.
torbalan - Дървен философ
Е, какви екстри гониш?

Освен самсунг и филипс - марки много :)

У дома съм с един тошиба и на сина на компютъра - лг...
velas - специалист
То ако изкара 7-8 години, ще трябва да удариш г*за в тавана... :)

Поразходи се из магазините. Гледам има и LED в бюджета ти.
hidrazin - майстор
Мдааа... Преди два месеца си взех LG 55LW4500. Много съм доволен, ама ми потрябва стойка за стена.
Хлъзнах се с 80 кинта за нея. :?
:partyman:
lov - майстор
И аз без малко арзулна но ми ги отвориха и двете и като видях екстрите дето никога няма да ги ползвам освен ако не ме люшне земетресеное взех ефтинджоса.

Тема "Впечатления от "electron.bg"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: