То нали руските автомобили бяха недодялани от инженерна гледна точка ама караха по 40 години пък
Моето Пежо се скапа много по-бързо даже като му сменявах частите....

profesionalist_wood написа:Явно е трябвало да съм се родил през 40-та за да има работа за мен през 60-те,70-те и 80-те !Тогава в България тежката индустрия е била развита с помощта на СССРНе! Най-лошото в образованието у нас, че се затриха техникумите и профучилищата и ги превърнахме в такива с насоченост лингвистика, езици и т.п. От там излизаха майсторите, учеше се съпромат,изчисляваха се лири за резба и многоходова такава, заточване на инструмента, обработване на неправилни повърхнини и т. и т.н. 4 години в техникума съм въртял колелото на струга, фрезата,шепинга, щоса и т.п машини, като последните две в Кремиковци в цеховете за студена обработка неоговорни детайли. Дипломна работа, не по ингилизки, а ф50 4-ходов винт,правоъгълна резба с гайката за 4 тонна ръчна преса. А сега профилирана гимназия, изпит по език за,
nikolson написа:http://www.az.government.bg/OPHR/+1 Браво, ето това е решението. Нооо добър заварчик се става след доста напрегнати години на упорит труд. Заварчик с паспорт това е вече върха. Знам че най-трудната заварка е таванната, малко хора могат да я изпълнят качествено.
Безплатно е! Аз мисля да изкарам курс за заварчик.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: