• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 51
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ivanvasilev1970 - специалист
Филтъра би улавял частици, които потенциално биха запишили дюзи на душа, пералнята и т.н.
Ако сега казвате, че този филтър не е необходим-може би трябваше да го споделите малко по-рано :lol:

И все пак никой нищо не казва за "скелета" на куфара, който трябва да направя от профилите и по специално ме интересува оформянето на ревизионния отвор.
VLADO66 - майстор
За предпазване на стояща арматура се ползват кранове с филтър http://jozitrade.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE% ... %D1%85-3-8
ribnikolaevi - майстор
ivanvasilev1970 написа:
Ако сега казвате, че този филтър не е необходим-може би трябваше да го споделите малко по-рано :lol:
Съжалявам, но наскоро видях темата ти. Минах по твоя път и не ми се влизаше в раздел бани, въобще във всички раздели, които са минало за моя ремонт. Все пак не е късно да го преправиш, ако желаеш. Ако ли не, здраве да е, пак ще си го ползваш.
И все пак никой нищо не казва за "скелета" на куфара, който трябва да направя от профилите и по специално ме интересува оформянето на ревизионния отвор.
prascho - майстор
ivanvasilev1970 написа:
Аз ползвах УД и ЦД профили. Хубаво е напрачните ленти да са ти на 40см. Крайните ги поставяш на 10 см. Измерваш останалото и го делиш, като вътрешните ги поставяш равномерно /следиш да не надвишава 45-50см/ Да бъдат разминати между широчина и дълбочина. Но всъщност ти си имал някаква конструкция, която си развалил поради някаква причина. Изпуснал съм този момент :).

Прикачен файл

IMG_0044.JPG
Последна промяна от prascho на пет ное 02, 2012 9:52 pm, променено общо 1 път.
Чаро - Акълия
prascho написа:

Аз ползвах УД и ЦД профили .
Баси! Тва Волтрон ли е или Робокоп? :lol:
Бива презастраховка, ма съм сигурен, че покрива ти е по-слаб от куфара под плочките в банята!
Не го разбирай като критика, няма лошо, но ми се струва излишно...
prascho - майстор
"излишно скъпо а.." - че съм сложил 1-2м ЦД в повече /3-4лв/. Леле колко съм се охарчил :).

П.С. Не претендирам да съм фаянсаджия, нито картонджия. Така съм преценил, така съм го направил. Всеки има глава на раменете. Мъжете имаме по две :-D .
Prascho, благодаря за снимката. Би ли показал как си направил ревизионния отвор?
prascho - майстор
ivanvasilev1970 написа:
Prascho, благодаря за снимката. Би ли показал как си направил ревизионния отвор?
Както се вижда на снимката към надлъжните CD профили съм сложил напречни, които са захванати с парченца UD. За мен беше важно в зоната на отвора ГК да стъпи на профил и на четирите страни.

Прикачен файл

Revizia.JPG
Revizia.JPG (13.74 KиБ) Видяна 2289 пъти
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 51

Тема "Ремонтът на банята в действие..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: