• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fikata - майстор
Не даваме на всеки достъп до трифазен ток, защото той може да задвижва двигатели, двигателите се ползват в промишлеността. Промишлеността се таксува по други цени, защото това е капитализъм, нещо което не трябва да е достъпно за всички по тези земи.
Нека бъдем коректни. Трифазното захранване на жилища/апартаменти,не само къщи/ продължава да се разрешава и изпълнява. цената на ползването е същата като при битовите абонати.
Ако при отварянето на партида регистрираш този обект с трифазно захранване като на фирма за производствени,търговски цели или фирмен офис тогава трифазната електроенергия се заплаща при по висока тарифа.
Тани - модератор
Цената на електроенергията е същата , но такса включване не е!
vlad0 - специалист
Здравейте колеги, мисля че е редно да напиша какво се случи в крайна сметка. Та така, както вече писах, подмених всички АП-та с подходящи според кабелите, прокарах нов кабел 4мм2 от таблото до печката и въпреки вашият скептицизъм монтирах и ДТЗ, 1 бр. 63А Legrand преди главния предпазител. Пробвах да включа почти всички налични консуматори на веднъж и ДТЗ не изключи, което е добре, иначе я изпробвах и действа безотказно.

Благодаря за съветите и Успех на всички!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Въпрос за АП" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: