Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
desss - специалист
Гледам в магазините продават различни валяци, които при боядисване правят разни ефекти по боята. На някой от тях има картинки и мога да придобия представа как ще изглежда стената, ако я боядисам със съответния валяк или гъбичка, но при някой такива липсват. Та въпроса ми е мяркали ли сте някъде в нета подобни картинки кое как изглежда, за да знам какво да търся.
Надявам се ми разбрахте въпроса, че май малко объркано го написах :oops:
Emerald - модератор
ТУК бях давала видео на немски където е демонстрирана техниката и различни начини за създаване на ефектна декорация с такива валяци. Не съм срещала в нета да има показани конкретни модели с рисунъка който се получава. Предполагам, че колкото производители, толкова най-различни моделчета. Вероятно най-лесно е да купиш и да пробваш шарката, която ще се получи, макар че съм абсолютно съгласна с теб, че не е коректно да се продава без да е демонстрирана получаваната шарка. :?

Скъпи ли са тези валяци? Купувай и пробвай! Вероятно като си свършиш работа, после няма да ти е проблем да продадеш използвания валяк, да го даваш на приятели и познати и да си разменяте при желание. :?

Тема "Фигурки при боядисване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: